Απειλές σε δημοσιογράφο ο Άλμπα

Το Μουντιάλ τελείωσε πολύ νωρίς για την Ισπανία και αυτό είναι κάτι που σίγουρα έχει εκνευρίσει πολλούς παίκτες από την ομάδα. Ένας εξ αυτών, ο Τζόρντι Άλμπα, επιτέθηκε φραστικά και απείλησε δημοσιογράφο επειδή πήγε να του πάρει κάποιες δηλώσεις.

Απειλές σε δημοσιογράφο ο Άλμπα
PHOTOGRAPH: OLIVER WEIKEN/EPA

Στην εθνική Ισπανίας το κλίμα που επικρατεί μετά από τον πρόωρο και μη αναμενόμενο αποκλεισμό είναι "βαρύ". Απόδειξη, η συμπεριφορά του Τζόρντι Άλμπα απέναντι σε έναν δημοσιογράφο ο οποίος ήθελε να του κάνει κάποιες δηλώσεις για την ισπανική εφημερίδα AS.

Πιο συγκεκριμένα, στη μικτή ζώνη του γηπέδου μετά από το παιχνίδι με την Αυστραλία, όπου η Ισπανία πέτυχε μια ανούσια νίκη, ο αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια με έναν δημοσιογράφο δίπλα του να του κάνει συνεχείς ερωτήσεις.

Ο διεθνής άσος δεν κρατήθηκε, είπε "τ ην επόμενη φορά θα σου κόψω το κεφάλι, σε προειδοποιώ", ενώ στη συνέχεια τον αποκάλεσε και " αρουραίο."

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ο δημοσιογράφος ήταν: " Δεν έχω γράψει τίποτα για τον Άλμπα. Αυτός δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να τελειώσεις το Μουντιάλ".

Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία - Ισπανία 0-3 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK