Απέκτησε Μπούτσεκ για δυο χρόνια

Απέκτησε Μπούτσεκ για δυο χρόνια

Ρεπορτάζ: Άκης Ιωακείμογλου
Στην απόκτηση του Γιουράι Μπούτσεκ για τα επόμενα δυο χρόνια προχώρησε ο Άρης. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό και μετά από επαφές που είχε με τη διοίκηση των «κίτρινων», συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Φειδωλός στις δηλώσεις του ο 32χρονος τερματοφύλακας, υποσχέθηκε πολλή δουλειά και έθεσε ως στόχο την άνοδο του Άρη στην πρώτη εθνική κατηγορία.

«Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Συζήτησα με τη διοίκηση του συλλόγου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τους όρους του συμβολαίου που μου προτάθηκαν. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και εμείς πρέπει να πετύχουμε, έστω και στο 90ο λεπτό της τελευταίας αναμέτρησης του πρωταθλήματος, την άνοδο του στην πρώτη κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιουράι Μπούτσεκ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη, καθώς το καλοκαίρι η διοίκηση των «κίτρινων» προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Βαγγέλη Πουρλιωτόπουλου στις δυο πρώτες επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης οδήγησε τον τεχνικό, Μάρτι Κουούζελα, στην απόφαση απόκτησης ενός πορτιέρο, κάτι που ουσιαστικά θέτει στο περιθώριο τον Καρατζιοβαλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK