Απίστευτες εκφράσεις Μπέου κατά πολιτείας και ΓΓΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος με ειρωνικό ύφος έκανε λόγο για... Μίκι Μάους της πολιτείας που προσπαθούν να αναβάλλουν τον τελικό κυπέλλου, ενώ αστειευόμενος τόνισε πως έφερε... Κινέζους για να αριθμήσουν τα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό.

Απίστευτες εκφράσεις Μπέου κατά πολιτείας και ΓΓΑ
beos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εν αργία δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στον Arena fm 89,4 και πέταξε απίστευτες ατάκες με στόχο την ΓΓΑ και την πολιτεία, για όσα συνέβησαν όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπέος τόνισε πως από την πλευρά του δόθηκε το πράσινο φως για να ξοδευτούν 200.000€ έτσι ώστε να προχωρήσουν τα έργα στο γήπεδο και δεσμεύτηκε πως όλα θα είναι έτοιμα πριν τη σέντρα του αγώνα.

"Κόντρα σε όλα τα Μίκι Μάους και τα καρτούν που προσπάθησαν να αναβάλουν τον τελικό, μόλις αναρτήθηκε στη Διαύγεια η άδεια καταλληλότητας του γηπέδου και η άδεια τέλεσης του αγώνα από τον Περιφερειάρχη", είπα αρχικά και συνέχισε:

"Το συγκεκριμένο στάδιο λοιπόν τηροί όλες τις προϋποθέσεις. Βάλαμε τώρα και 250 εθελοντές, τους ρίξαμε με αλεξίπτωτο, τους φέραμε από την Κίνα να κολλήσουν αυτοκόλλητα στα καρεκλάκια. Θέλαμε να διαφημίσουμε την πόλη μας χωρίς να έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον. Αλλά είναι τόσο μίζεροι".

Για τις ελλείψεις στο γήπεδο, τόνισε:

"Λείπανε 2000 καθίσματα, ξοδέψαμε 200.000 θα έπρεπε να τα βάλει το ελληνικό κράτος. Αντί να πούνε ευχαριστώ δημιουργούν προβλήματα. Μέσα σε μια μιάμιση ώρα θα είναι όλα τέλεια. Κι αν δεν είναι θα βάλω καμικάζι όλη νύχτα. Η σύσκεψη αυτή που θα γίνει στις 13.οο είναι για να πιουν καφέ και μα φάνε κέικ τσάμπα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK