Απίστευτο: Άγριο ξύλο μεταξύ γονέων σε παιδικό αγώνα!

Το να είσαι ο γονιός που παρακολουθεί το παιδί του στον ποδοσφαιρικό αγώνα, μόνο περήφανο σε κάνει. Ή μάλλον αυτό πρέπει να γίνεται. Γιατί οι Ισπανοί όπως φαίνεται... έχουν άλλη άποψη! (VIDEO)

Απίστευτο: Άγριο ξύλο μεταξύ γονέων σε παιδικό αγώνα!

Το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Από τις μικρές ηλικιακά κατηγορίες, μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές ποδοσφαιρικού μεγαλείου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν λείπουν και οι σκηνές βίας, όπως σε όλα τα γήπεδα.

Όσοι βρίσκονταν στον παιδικό αγώνα μεταξύ Βάγιε Ντελ Έμπρο και Λογρονιές, ήταν μάρτυρες άλλης μίας μαύρης σελίδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο λόγος; Με τη λήξη του αγώνα, παίκτες και κυρίως οι γονείς αυτών, άρχισαν να... πλακώνονται, με αποτέλεσμα να επέμβει μέχρι και η αστυνομία για να τους χωρίσει.

Η αιτία που οι γονείς των παιδιών είδαν το γήπεδο ως ένα άλλο ρινγκ δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί, ενώ οι διοικήσεις των δύο ομάδων καταδίκασαν το γεγονός. Το συγκεκριμένο κρούσμα είναι το δεύτερο που γίνεται σε διάστημα ενός μήνα, με το ισπανικό ποδόσφαιρο να αποδεικνύει πως όση καλή μπάλα κι αν παίζεται, τα... παρατράγουδα δεν λείπουν.

Δείτε το VIDEO:

24MEDIA NETWORK