Απίστευτο κι όμως Κβαρατσχέλια! Ολόκληρη περιοχή στην Ιταλία έψαχνε στο Google να δει τι σημαίνει "lombalgia"

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα στην περιοχή της Καμπάνια νούμερο ένα αναζήτηση στο Google ήταν η λέξη "lombalgia" μερικές ώρες αφότου ανακοινώθηκε ο τραυματισμός του Κβίτσα Κβαρατσέχλια.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia, front, duels for the ball with Roma's Lorenzo Pellegrini during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Έχει προκαλέσει χαμό ο Κβίτσα AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς της Νάπολι λόγω ενός προβλήματος χαμηλά στη μέση, αλλά κατάφερε να γράψει άλλο ένα ρεκόρ στη σύντομη καριέρα του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικού Μέσου η νούμερο ένα αναζήτηση στο Google στην περιοχή της Καμπάνια της οποίας πρωτεύουσα είναι η Νάπολι ήταν η λέξη "lombalgia".

Μεταφράζοντας τη λέξη "lombalgia" στα ελληνικά προκύπτει η "οσφυαλγία" και οι Ιταλοί σημειώνουν πως το συγκεκριμένο search έγινε νούμερο ένα στην προαναφερθείσα περιοχή όταν η Νάπολι γνωστοποίησε τον τραυματισμό του Γεωργιανού σταρ.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες ο "Κβαραντόνα" έγινε ξανά... viral όταν διαρρήκτες πήραν μέσα από το σπίτι του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και το έκλεψαν. Μόλις την επόμενη μέρα η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το όχημα του 21χρονου και να του το επιστρέψει.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά σε ματς της Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε σούταρε και πέτυχε μπαλκόνι

Νεϊμάρ: Έπαθε πλάκα όταν άκουσε τ' όνομα του Μαρτινέλι στις κλήσεις της Βραζιλίας

Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK