Απίστευτο! Κράξιμο σε λάθος προφίλ για το αυτογκόλ του Μαρσέλο

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο στο twitter, αμέσως μετά το αυτογκόλ του Μαρσέλο στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κροατία.

Απίστευτο! Κράξιμο σε λάθος προφίλ για το αυτογκόλ του Μαρσέλο

Ένας χρήστης του twitter ονόματι @Marcello βρήκε τον μπελά του, όταν άρχισαν να καταφθάνουν μαζικά μηνύματα οργής από αγανακτισμένους φιλάθλους στον λογαριασμό του, μετά το αυτογκόλ που πέτυχε ο συνονόματός του Βραζιλιάνος διεθνής, Μάρσέλο.

"Απίστευτο, ο @Marcello τουιτάρει στη διάρκεια του αγώνα", έγραψε κάποιος και έδωσε το έναυσμα για κράξιμο στον άτυχο χρήστη του twitter.

Ένας Κινέζος φίλαθλος ονόματι @Beijingcasuals, ήταν αυτός που ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας: "Δεν είναι περίεργο που έβαλες αυτογκόλ, αν τουιτάρεις την ώρα του αγώνα γαμ...νε ηλίθιε @Marcello". Την ίδια στιγμή κάποιος άλλος εξέφραζε στον @Marcello την επιθυμία του να πεθάνει γι αυτό το αυτογκόλ.

Ψύχραιμος ο @Marcello προσπάθησε να διαχειριστεί με χιούμορ την κατάσταση. "Σε όλους αυτούς που μου επιτίθενται για το αυτογκόλ, παρακαλώ να εκφράσουν την οργή τους στον @12MarceloV. Ευχαριστώ", έγραψε προτρέποντας τους αγανακτισμένους να στείλουν στο σωστό προφίλ του Βραζιλιάνου διεθνή τα μηνύματά τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK