Απίστευτο! Ο Μπέλιγχαμ ήταν έτοιμος να κλείσει στη Γιουνάιτεντ το 2020 αλλά δε πήγε για τον πιο συνηθισμένο λόγο

Το ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2020 αλλά δεν πήγε επειδή πίστευε πως δε θα εξελιχθεί, ανέφερε η MUNDO DEPORTIVO.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Τζούντ Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν AP

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα των τελευταίων ημερών είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον οποίο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν δείξει σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες.

Μία ιστορία από το παρελθόν και τη μεταγραφή του Μπέλιγχαμ στη Ντόρτμουντ το 2020 έφερε στο φως της δημοσιότητας η MUNDO DEPORTIVO.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής λίγο πριν υπογράψει στη Ντόρτμουντ από την ομάδα της Μπέρμιγχαμ, ήταν ένα βήμα πριν κλείσει στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα του είχε καταθέσει και τη μεγαλύτερη προσφορά, τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και στην ομάδα.

Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο, ο Άγγλος σταρ τότε δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας, παρά τις πιέσεις του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς πίστευε πως δε θα μπορέσει να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά όπως θα κατάφερνε να κάνει στη Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, τότε, μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είχαν δείξει και άλλες ομάδες της Premier League όπως η Τσέλσι αλλά και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία μάλιστα όταν επροκείτο να κλείσει στην Ντόρτμουντ του κατέθεσε προσφορά, όμως μόνο ικανοποιητική δεν ήταν.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Γκάλοπ στην Αργεντινή τον βγάζει πρόεδρο από την πρώτη Κυριακή

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έκλεισε την πόρτα για μεταγραφές, άνοιξε για αποχωρήσεις

Τσέλσι: Η γιατρός που έδιωξε ο Μουρίνιο στο δρόμο της επιστροφής

News 24/7

24MEDIA NETWORK