Τσέλσι: Η γιατρός που έδιωξε ο Μουρίνιο στο δρόμο της επιστροφής

Την επιστροφή της στη Τσέλσι, παρά τον τρόπο που αποχώρησε το 2015 λόγω του Ζοσέ Μουρίνιο, δεν απέκλεισε η γιατρός Έβα Καρνέιρο με ανάρτηση της.

Chelsea goalkeeper Petr Cech holds his arm as he is covered by a blanket as he leaves the pitch with Chelsea team doctor Eva Carneiro following an injury during the Champions League semifinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 22, 2014 .(AP Photo/Paul White)
η Καρνέιρο με τον Πετρ Τσεχ AP

Από πολλούς τραυματισμούς ταλαιπωρείται η ομάδα της Τσέλσι τη φετινή χρονιά με τους φιλάθλους να κατηγορούν ανοιχτά γι' αυτό το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Μία από τις γιατρούς που παρέμειναν για χρόνια στην ομάδα και έφυγαν με άδοξο τρόπο ήταν η Έβα Καρνέιρο, η οποία βρέθηκε στην Τσέλσι για πρώτη φορά το 2011 όντας επιλογή του τότε προπονητή της ομάδας, Αντρές Βίλας Μπόας.

Η Καρνέιρο παρέμεινε και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, αλλά αποχώρησε την αγωνιστική περίοδο 2015/2016 έπειτα από ένα επεισόδιο με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο λόγος ήταν η έντονη ενόχληση του Πορτογάλου όταν η Καρνέιρο μπήκε να προσφέρει ιατρικές βοήθειες στον Εντέν Αζάρ ενώ η ομάδα αγωνιζόταν ήδη με 10 παίκτες. Εφόσον μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Καρνέιρο θα έπρεπε και ο Αζάρ, έστω για λίγα λεπτά, να μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου οπότε και η ομάδα με δύο παίκτες λιγότερους εντός αυτού.

Μετά από αυτό το περιστατικό η Καρνέιρο αποχώρησε από την ομάδα και λίγο αργότερα πήγε στα δικαστήρια με τον Πορτογάλο τεχνικό κατηγορώντας τον για εξύβριση και παράνομο τρόπο απομάκρυνσης από τα καθήκοντά της.

Πλέον, η γιατρός με ανάρτηση της στο Twitter, φέρεται να αφήνει πίσω της αυτό το περιστατικό, θεωρώντας αρκετά πιθανή μία συνεργασία με τη Τσέλσι στο άμεσο μέλλον.

Δείτε την ανάρτηση της Καρνέιρο

Διαβάστε Περισσότερα

Αλ Νασρ: Οι Ισπανοί βλέπουν πακέτο CR7 και Ράμος στην ομάδα

Καλός ο Κβαρατσχέλια, αλλά το πραγματικό κτήνος είναι ο Μαμαρντασβίλι

Έντρικ: Πώς Βινίσιους και CR7 έπαιξαν ρόλο στην υπογραφή του στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK