Απίστευτο, ο Τσουαμενί έγινε "μίμος" του Ρόδρι και τρέχει ένα απίστευτο σερί για την Ρεάλ Μαδρίτης, τα μαγικά του Πέρεθ δεν τα αμφισβητεί κανείς

Ο Γάλλος βοηθά τα μέγιστα προκειμένου η Ρεάλ να πετύχει τους στόχους της και η επίδρασή του στο χορτάρι είναι εντυπωσιακή.

Real Madrid's Aurelien Tchouameni gestures during Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
(AP Photo/Jose Breton) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης διανύει μία εξαιρετική φετινή σεζόν. Επί της ουσίας έχει κλειδώσει το πρωτάθλημα Ισπανίας, έχει κατακτήσει το Super Cup και πλέον έχει βάλει για τα καλά πλώρη για το 15o Champions League. Αυτή η καλή πορεία δεν προκύπτει ως δια μαγείας...

H ομάδα έχει δουλέψει σκληρά για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Πάντοτε όμως θα υπάρχουν και εκείνοι οι παίκτες που θα ξεχωρίζουν με τον αγωνιστικό τους αντίκτυπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ορελιέν Τσουαμενί ο οποίος -αν και δεν έχει παρατηρηθεί από αρκετούς- δεν έχει επιτρέψει σε καμία ομάδα να νικήσει φέτος την Ρεάλ σε αγώνες στους οποίους έχει ξεκινήσει ο ίδιος στην αρχική ενδεκάδα. Κάτι παρόμοιο είχε πετύχει και ο Ρόδρι της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος έτρεχε ένα ασύλληπτο σερί, γεγονός που επιβεβαιώνει την ικανότητα εκατέρωθεν να συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ομάδων τους.

Τα 80 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για χάρη του Γάλλου φαίνεται να μην πήγαν χαμένα, αφού η απόσβεση είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Ο Γάλλος μέσος μετρά φέτος 35 συμμετοχές στις οποίες σκόραρε 3 τέρματα και μοίρασε μία ασίστ. Ο Κάρλο Αντσελότι τον εμπιστεύεται απόλυτα και τα αποτελέσματα δικαιώνουν και τον Ιταλό, αλλά και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ επιθυμούσε να προχωρήσει από νωρίς σε ανανέωση της "παλιάς μαδριλένικης φρουράς" και οι μεταγραφικές κινήσεις για τους νεαρούς αντικαταστάτες αποδείχθηκαν τρομερά μελετημένες.

Τα χρήματα της μεταγραφής του Τσουαμενί μπορεί να θεωρήθηκαν αρκετά από μία μερίδα φιλάθλων, ωστόσο το μακροπρόθεσμο σχέδιο της Ρεάλ για νεανικό ρόστερ διαρκείας με έντονο το στοιχείο της ομοιογένειας φαίνεται να αποδίδει ήδη καρπούς.

Διαβάστε περισσότερα

Δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις, χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να κερδίσει αλά Εμιλιάνο Μαρτίνες

Άναψαν καπνογόνα σε τελικό Κυπέλλου, όμως κάηκαν τα πανό τους και ο αγώνας διεκόπη μετά τα "μαύρα σύννεφα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK