ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ: τους αποθέωσαν μετά τα 7 γκολ που δέχτηκαν!

Η Αταλάντα συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής στο "Meazza" χάνοντας 1-7 από την Ίντερ όμως λίγες ώρες αργότερα η αποστολή αποθεώθηκε από τους οπαδούς της (VIDEO)!

Roma's fans light flares as they wait for the start of  a Serie A soccer match between Roma and Atalanta at Rome's Olympic stadium, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's fans light flares as they wait for the start of a Serie A soccer match between Roma and Atalanta at Rome's Olympic stadium, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Εντός γηπέδου έχασε και μάλιστα με διαφορά... έξι τερμάτων (7-1 το τελικό σκορ υπέρ της Ίντερ με χατ-τρικ από τους Ικάρντι και Μπανέγα) όμως εκτός γηπέδου η Αταλάντα μπορεί να αισθάνεται πως ήταν η μεγάλη κερδισμένη.

Και αυτό γιατί λίγες ώρες μετά από τη βαριά ήττα και κατά την επιστροφή της αποστολής στο Μπέργκαμο, ο προπονητής Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και οι παίκτες του έγιναν μάρτυρες ενός εκπληκτικού γεγονότος: εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας τους περίμεναν για να τους αποθεώσουν και δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα!

Αν μη τι άλλο οι τιφόζι των "μπεργκαμάσκι" (απ)έδειξαν πως δεν διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου και ξέρουν να αναγνωρίζουν την προσπάθεια των παικτών, σε μία σεζόν που η "Dea" έχει κάνει απίστευτες υπερβάσεις και εξακολουθεί να διεκδικεί μία θέση στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK