Απίθανη η απάντηση του επιθετικού που αυτοπροτάθηκε σε Ρεάλ παρά το ενδιαφέρον της Άρσεναλ

Σε ερώτηση για το ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος προορισμός, ο Ιβάν Τόνεϊ απάντησε αφοπλιστικά, το ενδιαφέρον υπάρχει και το καλοκαίρι αναμένονται εξελίξεις.

FILE - Brentford's Ivan Toney gestures to the crowd following the English Premier League soccer match between Brentford and Fulham at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Monday, March 6, 2023.  Toney will not only start in his first game back from an eight-month ban for gambling violations, hell be Brentfords captain. The 27-year-old striker will take the captains armband in the absence of the injured Christian Norgaard when Brentford hosts Nottingham Forest on Saturday, Jan. 20, 2024 in a Premier League match. (AP Photo/David Cliff, File)
(AP Photo/David Cliff, File) AP

Με αρκετή δόση χιούμορ ο περιζήτητος επιθετικός της Premier League, Ιβάν Τόνεϊ απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το μέλλον του το καλοκαίρι.

Η δήλωσή του

"Αν η Μπρέντφορντ με πουλούσε... θα έβγαζαν τα λεφτά τους, εγώ θα πήγαινα στη Ρεάλ Μαδρίτης και όλα θα ήταν καλά!", απάντησε ο Τόνι ο οποίος φέρεται να είναι φίλαθλος της Βασίλισσας.

Ο ποδοσφαιριστής προφανώς και δεν επιθυμεί να μιλήσει ακόμα για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση και οι υποχρεώσεις με την Μπρέντφορντ τρέχουν. Ο ίδιος, μετά τον αποκλεισμό του από τα γήπεδα λόγω παράνομου στοιχηματισμού, επιθυμεί να παραμείνει συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας.

Η ομάδα που τον παρακολουθεί στενά είναι η Άρσεναλ η οποία χρειάζεται έναν δεινό σκόρερ στο ρόστερ της και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε πρόταση. Μετά τους "Κανονιέρηδες", ακολουθεί και η Τσέλσι, η οποία όμως κοιτά αρκετούς στόχους ταυτόχρονα και επομένως περνάει σε δεύτερη μοίρα η ομάδα του Λονδίνου.

Αν κάτι δείχνει βέβαιο, είναι πως ο επιθετικός δύσκολα θα παραμείνει στην Μπρέντφορντ, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ επίσης οι αγωνιστική του αξία δεν περνά απαρατήρητη.

Διαβάστε περισσότερα

Ένας άπειρος γυμναστής για πιλάτες πιθανώς ευθύνεται για τραυματισμούς στην Τσέλσι

Ό,τι πιο viral μπορείς να δεις: Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη

News 24/7

24MEDIA NETWORK