Ένας άπειρος γυμναστής για πιλάτες πιθανώς ευθύνεται για τραυματισμούς στην Τσέλσι

Η ομάδα της Premier League επέδειξε ερασιτεχνική συμπεριφορά με την πρόσληψη ενός αρχάριου γυμναστή.

Chelsea's Reece James looks on during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 12, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Παίκτες όπως οι Φοφανά, Ρις Τζείμς, Λάβια και Ενκουκού βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός πλάνων του Ποτσετίνο με διάφορους τραυματισμούς, προκαλώντας πλήγμα στο βάθος και την απόδοση της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, η απουσία του Μπεν Τσίλγουελ, μεταξύ άλλων, επιδεινώνει περαιτέρω τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας.

Η Premier League αναμφίβολα είναι γνωστή για τους φρενήρεις ρυθμούς της και την απαιτητικότητα συνολικά του πρωταθλήματος που ασκεί πίεση στο σώμα. Παρόλα αυτά, ενδεχομένως να κρύβεται πίσω από τους πολλούς τραυματισμούς της Τσέλσι και ένας άλλος απρόσμενος παράγοντας.

Ένας από τους στενούς συνεργάτες του ποδοσφαιριστή των "Μπλε" Τσαλόμπα, ο Εν Χοντζ, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την προσέγγιση του συλλόγου στις ασκήσεις για πιλάτες. Ο Performance coach του Τσαλόμπα ανάρτησε μία δημοσίευση στο Instagram προκειμένου να εκφράσει τις ανησυχίες του σχετικά με το εν λόγω ζήτημα στην Τσέλσι. Συγκεκριμένα, ανέφερε μερικά εξόφθαλμα λάθη που παρατήρησε σχετικά με τις ασκήσεις.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Δεν φοράτε αθλητικά παπούτσια! Ποτέ!!!

"Αν διδαχθείτε πιλάτες λανθασμένα θα έχετε τραυματισμούς. Έχω πει ξανά και ξανά ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο επαγγελματίες με υψηλά προσόντα. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό να το βλέπεις".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χοτζ εκφράζει δημόσια τις ανησυχίες του για την κρίση τραυματισμών της Τσέλσι. Σε μια σβησμένη πλέον ανάρτηση στο πρώην Twitter τον Σεπτέμβριο, χαρακτήρισε την κατάσταση ως "απόλυτο χάος", υπονοώντας θεμελιώδη ζητήματα στη διαχείριση της φυσικής κατάστασης των παικτών από τον σύλλογο.

Η ομάδα δεν έχει απαντήσει για καμία από τις δύο αναρτήσεις, μήτε έχει προχωρήσει σε κάποια αλλαγή. Εν πράγματι ισχύουν οι παραπάνω ισχυρισμοί, τότε θα πρόκειται για μία πρωτόγνωρη -τα τελευταία χρόνια- κατάσταση για μία ομάδα της Premier League.

Διαβάστε περισσότερα

Γκουαρντιόλα: "Οι βασιλιάδες του Champions League"

Επίσημη καταγγελία η Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστικές επιθέσεις στον Βινίσιους

News 24/7

24MEDIA NETWORK