Απίθανη Τσέλσι! Έκλεισε και κορυφαίο αστέρι του Πεπ με ποσό μαμούθ

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κόουλ Πάλμερ στην Τσέλσι. Στα 45.000.000 ευρώ η συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester City's Cole Palmer, left, controls the ball during the UEFA Super Cup Final soccer match between Manchester City and Sevilla at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Wednesday, Aug. 16, 2023. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Κόουλ Πάλμερ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Κοντά σε μία πολύ σπουδαία κίνηση με γνώμονα το μέλλον βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, οι μπλε φέρεται πως τα έχουν βρει σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Κόουλ Πάλμερ αντί του ποσού των 45.000.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά η Τσέλσι κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση των "Πολιτών" και να ολοκληρώσει το deal έχοντας ως μεγάλο πλεονέκτημα και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Πάλμερ αποτελούσε μία από τις βασικές επιλογές του Ισπανού τεχνικού κατά τις πρώτες συμμετοχές της Σίτι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο σημειώνοντας μάλιστα και το γκολ κόντρα στην Σεβίλλη στον τελικό του Super Cup.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ στην εκπνοή των μεταγραφών

Η Μπράιτον με άνθρωπο κλειδί έκανε τη "ληστεία" της χρονιάς από Τσέλσι και Τότεναμ

Τρελό σενάριο από Ισπανία! "Η Ρεάλ ανακοινώνει τον Εμπαπέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK