Απίθανο δεκαετές συμβόλαιο σε Λούκας η Λα Κορούνια!

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θέλει πίσω τον Λούκας Πέρεθ και για να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ισπανία, δεν του προσφέρουν απλά δεκαετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά και... σύνταξη για τα γεράματα!

Απίθανο δεκαετές συμβόλαιο σε Λούκας η Λα Κορούνια!
lucas © REUTERS

Η σχέση του Λούκας με τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι... περίεργες. Αφού ... φαγώθηκε να φύγει από τον ΠΑΟΚ το 2014 με σκοπό να υπογράψει στην Λα Κορούνια, στη συνέχεια έκανε... φασαρία για να πάει στην Άρσεναλ δυο χρόνια αργότερα.

Βέβαια, το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ δεν ταίριαξε με το ταλέντο του και ο Αρσέν Βενγκέρ τον έθεσε στο περιθώριο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στην transfer list των "κανονιέρηδων" με την Λα Κορούνια να κάνει τα πάντα για να τον πάρει πίσω!

Σε σημείο μάλιστα, που σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, προσφέρουν στον 29χρονο επιθετικό δεκαετές(!) συμβόλαιο συνεργασίας, όπως και εξασφαλισμένη θέση στον σύλλογο όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Το θέμα όμως είναι τι συμβόλαιο μπορούν να δώσουν στον πρώην παίκτη του "δικέφαλου", αφού η Φενέρμπαχτσε καραδοκεί και μάλιστα θέλει να τον κάνει... χρυσό με σκοπό να υπογράψει στην Τουρκία.

Μένει να δούμε αν τελικά ο Λούκας διαλέξει το δεκαετές συμβόλαιο και την... εξασφαλισμένη σύνταξη της Ισπανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK