Από "αντί-Μολέδο" σε... "αντί-Χατσερίντι"!

Ο τραυματισμός του Χατσερίντι στο τελευταίο φιλικό της Ντινάμο Κιέβου βάζει σε σκέψεις τον ΠΑΟΚ όσον αφορά στον "εκλεκτό" για τη θέση του στόπερ. Τι "παίζει" με Κουρμπέλη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το περασμένο Σάββατο, στον απόηχο της απόσυρσης του ΠΑΟΚ από τις συζητήσεις για τον Ροντρίγκο Μολέδο, είχαν προκύπτει σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα τα ονόματα των Αντρέα Γκρανκβιστ, Γκαμπριέλ Παλέτα και Νίκολας Λόμπαερτς.

Και οι τρεις ήταν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τα ονόματα των οποίων έπεσαν στο τραπέζι, αλλά κανέναν τους δεν έμεινε εκεί από τη στιγμή που οι ασπρόμαυροι είχαν αποφασίσει να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους για τον Εβγάν Χατσερίντι.

Ο ποντιακής καταγωγής ουκρανός τραυματίστηκε στο γόνατο, στο 7' της φιλικής αναμέτρησης της Νινάμο Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς, και αντικαταστάθηκε, με αποτέλεσμα τόσο οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας όσο και αυτοί του «Δικεφάλου του βορρά» να περιμένουν το ιατρικό ανακοινωθέν που θα προκύψει μετά τις εξετάσεις που θα γίνουν.

Ηδη, οι εσωτερικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με βάση το αρνητικό σενάριο, αυτό που σοβαρού τραυματισμού του Χατσερίντι που θα τον βγάλει από στόχαστρο. Οι τάσεις είναι αρκετές. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ήθελε κεντρικό αμυντικό αλλά δεν θα τα βάψει μαύρα αν δεν γίνει μεταγραφή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πιθανό τέλος στην υπόθεση Χατσερίντι, τελειώνει και το θέμα αμυντικού.

Στο φινάλε, υπάρχει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Και το φινάλε πηγαίνει στο φινάλε της περιόδου. Αν ο έλληνας μεσοαμυντικός -που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός- δεν φέρει πρόταση από το εξωτερικό, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της κρούσης από τον ΠΑΟΚ.

Από την υπόθεση Μολέδο έχει αποδειχθεί πως εκ φύσεως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση λόγω πολλών παραμέτρων. Την δεδομένη στιγμή τίποτα δεν δείχνει πως ο Κουρμπέλης απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά αν μέχρι το Σαββατοκύριακο όλα μένουν ως έχουν τώρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK