Από νωρίς στα... βάσανα κάτω από την εστία για Καρνέζη

Ο τραυματισμός του Άλεξ Μέρετ άνοιξε το δρόμο της ενδεκάδας για τον Ορέστη Καρνέζη, με τον Έλληνα πορτιέρε να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Νάπολι στο φιλικό κόντρα στην Γκοτσάνο (PHOTO).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αποκτήθηκε με την λογική ότι θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο μπακ-απ του Άλεξ Μέρετ, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Ορέστης Καρνέζης να πέσει κατευθείαν στα βαθιά.

Ο 21χρονος Μέρετ, για χάρη του οποίου η Νάπολι δαπάνησε το ποσό των 30.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ουντινέζε, έσπασε το χέρι του στην προπόνηση της Τετάρτης και με δεδομένο πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα ο δρόμος για την 11άδα άνοιξε για τον Έλληνα γκολκίπερ.

Το απόγευμα του Σαββάτου μάλιστα έγραψε και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με τη φανέλα της ομάδας του ιταλικού Νότου, με τον Κάρλο Αντσελότι να του δίνει φανέλα βασικού στο φιλικό ματς των "παρτενοπέι" απέναντι στην Γκοτσάνο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά οι 11 που επέλεξε ο Ιταλός τεχνικός: Καρνέζης, Καγεχόν, Φαμπιάν, Λουπέρτο, Χάμσικ, Μαξίμοβιτς, Χισάι, Ινσίνιε, Ρογκ, Αλμπιόλ, Ινγκλέζε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK