Από τεχνικός διευθυντής ποδοσφαιριστής σε μία νύχτα λόγω κρίσης

Τι μπορεί να σκεφτεί η διοίκηση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας για να αποφύγει τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης; Τα πάντα όπως αποδεικνύει το παράδειγμα της Βεθιντάριο, συλλόγου που αγωνίζεται στην τρίτη εθνική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Από τεχνικός διευθυντής ποδοσφαιριστής σε μία νύχτα λόγω κρίσης

Η κρίση έχει επηρεάσει έντονα τη λειτουργία του συλλόγου αφού λόγω της οικονομικής δυσπραγίας οι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει τους τελευταίους δύο μήνες απλήρωτοι. Χρήματα για μεταγραφές (φυσικά) δεν υπάρχουν, οπότε οι λύσεις έπρεπε να εξευρεθούν με ένα πιο ριζοσπαστικό τρόπο. Ο τεχνικός διευθυντής Ραούλ Μπορέρο έδωσε το παράδειγμα και φόρεσε και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να δώσει ένα χέρι βοηθείας.

Ο Μπορέρο υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μόλις πέρυσι αγωνιζόμενος στη Βεθιντάριο. Τα χρόνια δεν τον έχουν πάρει (στα 36 είναι) οπότε αποφάσισε να βγάλει από την ντουλάπα του το ποδοσφαιρικό σορτσάκι και να πατήσει ξανά στο γήπεδο. Μάλιστα, αγωνίστηκε σε παιχνίδι την προηγούμενη Κυριακή για 20 λεπτά, παίζοντας στη μεσαία γραμμή και όχι στην επίθεση, όπως συνήθιζε.

«Μου αρέσει να παίζω στην επίθεση αλλά έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα στο κέντρο. Θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να μπορέσουμε να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Φυσικά χωρίς να πληρώνομαι» τόνισε ο τεχνικός διευθυντής-ποδοσφαιριστής του οποίου το παράδειγμα δεν αποκλείεται να εμπνεύσει και άλλους παράγοντες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK