Από την Άρσεναλ στον ΠΑΟΚ και πλέον στον Άγιαξ και στο στόχαστρο των Γάλλων

Πιέσεις στον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούπα Άκπομ ασκεί η Λιλ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σάντι Αουνά.

Από την Άρσεναλ στον ΠΑΟΚ και πλέον στον Άγιαξ και στο στόχαστρο των Γάλλων
Ο Τσούπα Άκπομ με τη φανέλα του Άγιαξ AP

Το επόμενο, μεγάλο, βήμα στην καριέρα του έκανε ο Τσούπα Άκπομ το περασμένο καλοκαίρι καθώς πήρε την απόφαση την απόφαση να αφήσει την Μίντλεσμπρο και την Championship για λογαριασμό του Άγιαξ.

Η μέχρι στιγμής παρουσία του, παρά το μέτριο ξεκίνημα των Ολλανδών, εντυπωσιακή καθώς σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 9 τέρματα γεγονός που έχει κινήσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Μία εξ αυτών, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος του FootMercato, Σάντι Αουνά είναι και η Λιλ η οποία πιέζει προκειμένου να εντάξει άμεσα στο ρόστερ της τον παίκτη.

Προς το παρόν ο Άγιαξ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αλλά μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει στην πώληση του παίκτη στα μισά της σεζόν καθώς πρόκειται για βασικό μέλος του ροτέισον της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Άκπομ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Άρσεναλ από όπου και αποχώρησε οριστικά το 2018 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αντί του ποσού των 2.200.000 ευρώ.

Από τους Θεσσαλονικείς αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 για την Μίντλεσμπρο. 1 χρόνο αργότερα επέστρεψε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ενώ τη σεζόν 2022/23 έπαιξε και πάλι για την Μίντλεσμπρο στην Championship και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον Άγιαξ να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 12.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κριστιάνο και Χεορχίνα πήγαν για μπάνιο και "έριξαν" τα social media

Ρεάλ: Ο Αντσελότι, παρά τις δηλώσεις του, πιέζει για την επιστροφή πρώην παίκτη του

Ο Ποστέκογλου έκλεισε παίκτη και ο Τούχελ έχει λίγες ώρες για να τον πάρει μέσα από τα χέρια του

News 24/7

24MEDIA NETWORK