Ρεάλ: Ο Αντσελότι, παρά τις δηλώσεις του, πιέζει για την επιστροφή πρώην παίκτη του

Μόνο αδιάφορη δεν περνάει από τη Ρεάλ Μαδρίτης η περίπτωση του Ραφαέλ Βαράν παρά το γεγονός πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν αναμένεται να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις.

Ρεάλ: Ο Αντσελότι, παρά τις δηλώσεις του, πιέζει για την επιστροφή πρώην παίκτη του
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Με τους Νάτσο και Ρούντιγκερ έχει μείνει ο Κάρλο Αντσελότι στις θέσεις των στόπερ καθώς εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού είναι τόσο ο Μιλιτάο όσο και ο Αλάμπα.

Πέρεθ και Αντσελότι συζήτησαν για το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού αμυντικού και φέρεται πως δεν τα βρήκαν καθώς ο πρόεδρος προτιμά η ομάδα να προχωρήσει ως έχει μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ ο Καρλέτο θεωρεί αναγκαία την απόκτηση ενός στόπερ.

Ο Ιταλός τεχνικός σε νεότερες δηλώσεις του προσπάθησε να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρόεδρο των μερένχες λέγοντας πως θα επιστρατευθεί ο Ορελιέν Τσουαμενί για τη θέση των στόπερ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τσεκάρει την αγορά.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η BILD και αναπαράγει το GOAL, στα ραντάρ της Ρεάλ, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, βρίσκεται το όνομα του Ραφαέλ Βαράν ο οποίος είναι φευγάτος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος στόπερ πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2021 στους "Κόκκινους Διαβόλους" αντί ενός ποσού κοντά στα 40.000.000 ευρώ και με τη Ρεάλ κατέγραψε συνολικά 360 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 17 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του.

Οι Μαδριλένοι δεν έχουν στο μυαλό της, σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί να προχωρήσουν στην απόκτηση στόπερ, να κινηθουν για την αγορά αλλά για τον δανεισμό του Βαρά, ωστέ να καλύψει τα κενά μέχρι την επιστροφή των δύο τραυματιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κινείται για στόπερ που το 2021 η Μπάρτσα έδιωξε άρον άρον

Ο Τσάμπι Αλόνσο τον έφερε από το Βέλγιο και αυτός οργιάζει κάνοντας το 5 στα 5

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός για αντι-Γκάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK