Από την Μπαρτσελόνα πρώτη... μούρη στο Χόλιγουντ

Πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και κολλητός του Λιο Μέσι, αποφάσισε να ακολουθήσει το χώρο της μουσικής, λαμβάνοντας μέχρι στιγμής εξαιρετικές κριτικές για τις δημιουργίες του (PHOTO + VIDEO).

Από την Μπαρτσελόνα πρώτη... μούρη στο Χόλιγουντ
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μπορεί το όνομά του να μην έκανε... γκελ στους περισσότερους φιλάθλους. Μπορεί να θεωρούνταν "αντι-τουριστικός" ποδοσφαιριστής λόγω του παρουσιαστικού του. Κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Χοσέ Μανουέλ Πίντο αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα "γρανάζια" της σπουδαίας Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όχι τόσο για την συνεισφορά του κάτω από τα γκολπόστ της "Μπάρτσα", αλλά για την ψυχή... λιονταριού που έδειχνε όταν ζόριζαν τα πράγματα. Άλλωστε όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Ινιέστα: "Ο Πίντο ήταν αυτός που στις δύσκολες στιγμές έπαιρνε την κατάσταση πάνω του στα αποδυτήρια".

Έχοντας κατακτήσει στην καριέρα του εννιά τρόπαια και ένα τρέμπλ, το κολλητάρι του Λιονέλ Μέσι στους "μπλαουγκράνα", αποφάσισε μετά το "αντίο" του στο ποδόσφαιρο το 2014, να αφήσει πίσω του μια και καλή το "τίκι-τάκα" και να παίξει... μπαλίτσα πίσω από τα decks.

Ο 42χρονος Ισπανός, αποφάσισε να κάνει δηλαδή ολική... στροφή και με τα έσοδα που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια από την "στρογγυλή θεά", έφτιαξε ένα στούντιο ηχογράφησης στην πόλη του El Puerto de Santa Maria, νοτιοδυτικά της Ισπανίας.

Η φήμη του Πίντο ως DJ έχει εξαπλωθεί από την Ευρώπη μέχρι τις ΗΠΑ και το "Χόλιγουντ" ενώ πλέον είναι γνωστός ως "Wahin" κάνοντας τον κόσμο να... λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής του.

Μάλιστα, το τραγούδι του "Papi Papi" ακούστηκε στην κωμωδία του Αμερικάνου ηθοποιού, Κέβιν Χάρτ, "Ride Along 2" λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ ένα άλλο κομμάτι του, το "La Habana" είχε κεντρικό ρόλο στην blockbuster ταινία με τίτλο "The Fate of the Furius" με πρωταγωνιστές τεράστια ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως εκείνα των Ντουέϊν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ και του Βρετανού, Τζέϊσον Στέϊθαμ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Από την Μπαρτσελόνα πρώτη... μούρη στο Χόλιγουντ
Από την Μπαρτσελόνα πρώτη... μούρη στο Χόλιγουντ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK