Από την Παρί και την Τότεναμ στην Βραζιλία και πλέον ένα βήμα πριν το νέο συμβόλαιο

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας θα είναι σε λίγες μέρες ο Λούκας Μόουρα με τα δημοσιεύματα να αναφέρου πως έχει πάρει την απόφαση να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Σάο Πάολο.

Από την Παρί και την Τότεναμ στην Βραζιλία και πλέον ένα βήμα πριν το νέο συμβόλαιο
Ο Λούκας Μόουρα πανηγυρίζει με τον Σον AP

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάο Πάολο πήρε το περασμένο καλοκαίρι ο Λούκας Μόουρα και από ότι φαίνεται δεν ψήνεται να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος εξτρέμ έχει πει το "ναι" στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η ομάδα της Βραζιλίας και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.

Θυμίζουμε πως ο Μόουρα ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάο Πάολο πριν πάρει μεταγραφή τον Γενάρη του 2013 στην Παρί αντί ενός ποσού κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για μία 5ετια όταν και αποχώρησε για την Premier League και την Τότεναμ αντί του ποσού των 28.400.000 ευρώ.

Με τα "Σπιρούνια" πραγματοποίησε συνολικά 221 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 39 γκολ και 27 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Με τόσα χρήματα μπορεί ο Τούχελ να φέρει πίσω τον "νέο Λεβαντόφσκι"

Η Ρεάλ πήρε Χριστουγεννιάτικο δώρο από άσο που παλεύει για νέο συμβόλαιο

Η Ίντερ Μαϊάμι κλείδωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της και συνεχίζει τα δώρα στον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK