Μπάγερν: Με τόσα χρήματα μπορεί ο Τούχελ να φέρει πίσω τον "νέο Λεβαντόφσκι"

Με ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ μπορεί να κάνει και πάλι δικό της τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ η Μπάγερν Μονάχου την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να δαπανήσουν 40.000.000 ευρώ

Μπάγερν: Με τόσα χρήματα μπορεί ο Τούχελ να φέρει πίσω τον "νέο Λεβαντόφσκι"
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπολόνια πραγματοποιεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει η κουβέντα αναφορικά με τα ποσά που ζητά η ιταλική ομάδα προκειμένου να πει το "ναι" στην πώλησή του.

Σύμφωνα με το τον Ματέο Μορέτο, η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Serie A είναι πρόθυμη να πουλήσει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 40.00.0.000 ευρώ αλλά κάπου εδώ έρχεται η Μπάγερν η οποία έχει το πάνω χέρι σε κάθε σενάριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, οι Βαυαροί διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη κάτι που σημαίνει πως μπορούν να τον κάνουν και πάλι δικό τους με τα μισά χρήματα σε περίπτωση που το επιθυμούν αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εκεί.

Σε ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη σε κάποια άλλη ομάδα η Μπάγερν θα λάβει το 50% των χρημάτων, δηλαδή περίπου 20.000.000 ευρώ.

Προς το παρόν, ο Τόμας Τούχελ και το επιτελείο του δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους για τον παίκτη που κάποτε χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ως ο νέος Λεβαντόφσκι αλλά σίγουρα η περίπτωση του θα απασχολήσει ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος φορ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 8 γκολ και 4 ασίστ σε 18 συμμετοχές βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η Μπολόνια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός της 4αδας της Serie A και να διεκδικεί μία θέση στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ πήρε Χριστουγεννιάτικο δώρο από άσο που παλεύει για νέο συμβόλαιο

Ο Έμερι έδωσε το πράσινο φως για την παραμονή του παίκτη που κάποτε χρυσοπλήρωσε η Μπαρτσελόνα

Απασφάλισε ο Τσέφεριν με απίστευτη ειρωνεία προς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK