Από το δείπνο στο... φιλικό με την Beinjing Enterprice FC U17

H Κ-17 της Beijing Enterprise FC βρίσκεται στην Ελλάδα και στο πλαίσιο της επίσκεψής της δείπνησε στο εστιατόριο του "Καραϊσκάκης" και έδωσε ματς με την Ακαδημία του Ολυμπιακού (PHOTOS).

Από το δείπνο στο... φιλικό με την Beinjing Enterprice FC U17

Με το επίσημο δείπνο, στο εστιατόριο “V’ammos”, αλλά και με ποδοσφαιρικό μενού, τον φιλικό αγώνα των δυο Ακαδημιών, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης της Κ-17 της Beijing Enterprise FC στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Κίνα και της συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο ποδοσφαίρου, φέρνει πιο κοντά τους δύο συλλόγους.

Η αποστολή της Beijing Enterprise FC δείπνησε στο εστιατόριο “Vammos” στο “Γ. Καραϊσκάκης” και απόλαυσε την ελληνική φιλοξενία και φυσικά το εξαιρετικό φαγητό. Το παρών στο επίσημο δείπνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την αποστολή της κινεζικής ομάδας έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου αλλά και ο Δήμαρχος του Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Από το δείπνο στο... φιλικό με την Beinjing Enterprice FC U17

Το δείπνο τίμησε με την παρουσία της η σύζυγος του Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, Ning Yi και φυσικά ο General Manager της Beijing Enterprise FC, Yang Junsheng και ο Chairman του International Young Leaders Club, Hu Zhirong.

O κ. Γιώργος Παύλου μιλώντας προς την σύζυγο του Πρέσβη της Κίνας και φυσικά προς τα μέλη της αποστολής σημείωσε: « Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην Ελλάδα και να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας. Χαιρόμαστε που είστε κοντά μας. Οι χώρες μας έχουν ένα μεγάλο κοινό σημείο, αφού είναι οι μεγαλύτεροι και αρχαιότεροι πολιτισμοί στον κόσμο. Εκτός αυτού έχουμε και άλλο ένα κοινό, που είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Μέσω αυτού του προγράμματος, που είναι μέρος του κοινωνικού έργου του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε κομμάτια του πολιτισμού μας, την χώρα μας αλλά και την φιλοσοφία μας πάνω στο ποδόσφαιρο.Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή και να συνεχιστεί μ’ άλλες παρόμοιες επισκέψεις, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο να έρχονται κοντά παιδιά από διαφορετικές χώρες και ν’ ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. Ελπίζω να έχετε ωραία παραμονή, να διασκεδάσετε και να επιστρέψετε στην Κίνα με περισσότερες εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις».

Από το δείπνο στο... φιλικό με την Beinjing Enterprice FC U17

Τα στελέχη των δυο ομάδων μετά από το φαγητό είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ποδοσφαιρικά θέματα αλλά και για την κουλτούρα των δυο λαών ενώ τα μέλη της Κ-17 της κινεζικής ομάδας επιδόθηκαν σε διαγωνισμό… selfie με φόντο το φωτισμένο «Γ. Καραϊσκάκης». Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέστησαν επίσης στο δείπνο η Brand Management Director, κα. Πέννυ Λάγκα, ο Διευθυντής ΕΚΕ, κ. Δομένικος Μασούλας, στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπακού, κ. Κυριάκος Καραταΐδης, κ. Νίκος Τοπολιάτης, κ. Γιώργος Αμανατίδης, κ. Τάσος Πάντος, ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος καθώς και άλλα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από το δείπνο στο... φιλικό με την Beinjing Enterprice FC U17

Τα μέλη της ομάδας του Πεκίνου, μετά από μια ημέρα, που είχε ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά αλλά και στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποχώρησαν στην ώρα τους από το “V’ammos” αφού το επόμενο πρωί, μετά από δυο προπονήσεις στην Ελλάδα, θα έπαιζαν επιτέλους το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι!

Η κεντρική πύλη του Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη άνοιξε στις 09.30 του Σαββάτου, για να περάσει η αποστολή της ομάδας της Beijing Enterprise FC. Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μαζί με το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν τα μέλη της κινεζικής ομάδας και όλα ήταν έτοιμα για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα μεταξύ Ακαδημιών Ελλάδος και Κίνας.

Από το δείπνο στο... φιλικό με την Beinjing Enterprice FC U17

Οι δυο προπονητές ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές τους να απολαύσουν το παιχνίδι και αφού οι αρχηγοί αντάλλαξαν λάβαρα, άρχισε η δράση. Το παιχνίδι είχε πολλές, όμορφες φάσεις και τέσσερα γκολ. Σημασία έχει ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρασαν όμορφα και έστειλαν το μήνυμα πως το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα και ότι η γέφυρα που δημιουργήθηκε μεταξύ Ελλάδος και Κίνας έχει γερά θεμέλια.

Από το δείπνο στο... φιλικό με την Beinjing Enterprice FC U17

News 24/7

24MEDIA NETWORK