Από τριάρα σε... τριάρα η Λέστερ χωρίς τον Ρανιέρι

Η Λέστερ νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι της μετά την αποχώρηση Ρανιέρι και βύθισε ακόμα περισσότερο την Χαλ του Μάρκο Σίλβα. "Διπλό" για την Πάλας του Μιλιβόγεβιτς (VIDEO)

Από τριάρα σε... τριάρα η Λέστερ χωρίς τον Ρανιέρι

Χρειαζόταν τελικά ένα ποδοσφαιρικό παράδοξο για να απογειωθεί η Λέστερ; Οι πρώτες ενδείξεις λένε "ναι" καθώς μετά τον θρίαμβο με 3-1 επί της Λίβερπουλ η Λέστερ νίκησε και στο δεύτερο ματς στη μετά-Ρανιέρι εποχή (πως ο άνθρωπος που την οδήγησε στο θαύμα των θαυμάτων στην Premier League απολύθηκε εννέα μήνες αργότερα...) και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Από τριάρα σε... τριάρα η Λέστερ χωρίς τον Ρανιέρι

Σε αντίθεση με τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας όπου προηγήθηκε 3-0 και απλά "επέτρεψε" στην ομάδα του Κλοπ να πετύχει το γκολ της παρηγοριάς, αυτή τη φορά οι πρωταθλητές Αγγλίας έγραψαν διαφορετικά το σενάριο. Η Χαλ άνοιξε νωρίς το σκορ όμως οι "αλεπούδες" απάντησαν με τους Φουχς, Μαχρέζ και Χάντλστοουν (αυτογκόλ) και άφησαν πέντε βαθμούς πίσω τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι πλέον προτελευταία και στο -4 από τη σωτηρία.

Από τριάρα σε... τριάρα η Λέστερ χωρίς τον Ρανιέρι

Τεράστια νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε και η Σουόνσι, 3-2 την Μπέρνλι με ήρωα τον Φερνάντο Γιορέντε (για μία ακόμα φορά φέτος) στις καθυστερήσεις ενώ η Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ.

ΛΕΣΤΕΡ - ΧΑΛ 3-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 0-2

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΠΕΡΝΛΙ 3-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK