Από Βαρκελώνη-Λευκωσία, Τρίπολη ο Ιγκλέσιας

H διαφαινόμενη μεταγραφή του Ματίας Ιγκλέσιας στον Αστέρα Τρίπολης οφείλει πολλά στον παράγοντα τύχη.

Από Βαρκελώνη-Λευκωσία, Τρίπολη ο Ιγκλέσιας

Γιατί; Διότι αν ο Γιώργος Δώνης έβγαζε και αυτό το μήνα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο προορισμός του Αργεντινού χαφ πιθανότατα θα ήταν η Λευκωσία και όχι η Τρίπολη.

Ο Ελληνας τεχνικός ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ιγκλέσιας τόσο στην ΑΕΛ όσο και στον Ατρομήτου, επιθυμούσε όσο τίποτα την εκ νέου συνεργασία κάτι που ίσχυε και για τον παίκτη.

Ο Ιγκλέσιας, παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει ένα... βασιλικό συμβόλαιο στην Κίνα δεν ήταν ευχαριστημένος από τις συνθήκες ζωής στην αχανή χώρα και όπως εκμυστηρευόταν στους πρώην συμπαίκτες του στον Ατρομήτου επιθυμούσε να φύγει άμεσα.

Τον Σεπτέμβριο μάλιστα, ο παίκτης ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και συνάντησε τον Δώνη στο περιθώριο του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ. Μίλησαν και σχεδόν συμφώνησαν. Ομως η διακοπή της συνεργασίας των πρωταθλητών Κύπρου με τον Μακεδόνα προπονητή προκάλεσαν το τέλος του φλερτ.

Ο Αστέρας τώρα κινήθηκε πολύ γρήγορα, ενεργοποίησε τις προσβάσεις του στην Αργεντινή και συμφώνησε με τον Ιγκλέσιας ο οποίος αισθάνεται την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK