Αποχαιρέτησε το γήπεδο της Λεωφόρου με σκληρή ανακοίνωση

Η μεγάλη κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη οδηγεί οριστικά την ποδοσφαιρική ομάδα στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν, με τους "πράσινους" να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση. Διαβάστε αναλυτικά.

Αποχαιρέτησε το γήπεδο της Λεωφόρου με σκληρή ανακοίνωση
EUROKINISSI

"Καληνύχτα" Λεωφόρος, "καλημέρα" ΟΑΚΑ! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης που ξέσπασε μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη αναφορικά με τη χρήση της ιστορικής έδρας από την ομάδα του "τριφυλλιού", με την πράσινη ΠΑΕ να υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της πως η "ανοίκεια συμπεριφορά" του Ερασιτέχνη την εξώθησε στο να επιλέξει τη λύση του Ολυμπιακού Σταδίου για σπίτι της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική συμφωνία.

Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.

Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK