Αποχωρήσεων...συνέχεια

Αποχωρήσεων...συνέχεια

Το...γαϊτανάκι των συνεχιζόμενων προσθαφαιρέσεων στην Παναχαϊκή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Αρχικά ήταν ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος με την Ανδρέα Ζήκο ενώ λίγες μέρες μετά ήρθε η σειρά του Ανδρέα Μιχαλόπουλου να αποχωρήσουν από την ομάδα. Θύμα αυτή την φορά, φαίνεται πως θα είναι ο νυν τεχνικός της ομάδας, ο Κεν Γουόρντεν.

Πληροφορίες από το στενό κύκλο του προέδρου της Παναχαϊκής Κώστα Μακρή αναφέρουν ότι εκείνος και οι συνεργάτες του δεν είναι ευχαριστημένοι από την δουλεία που κάνει στην ομάδα ο ελληνοαυστραλός τεχνικός και είναι διατεθειμένοι να προβούν στην άμεση αντικατάσταση του. Εξάλλου, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Κώστας Μακρής.

Οι λόγοι για τους οποίους ο Γουόρντεν βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου είναι πολλοί, σύμφωνα με επίσημα χείλη. Η διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση και οι αντιπάθειες που έχει μεταξύ των παικτών της ομάδας. Στον αγωνιστικό τομέα, δουλεύει μόνιμα σε ζητήματα τακτικής, ενώ αρκετοί παίκτες βρίσκονται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Τομείς που περιλαμβάνονται στις άμεσες αρμοδιότητες του. Από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, οι διοικούντες την ομάδα βρίσκονται στην ανεύρεση νέου τεχνικού. Κυκλοφόρησε πολύ έντονα και το όνομα του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Οι φίλαθλοι βλέποντας τις συνεχιζόμενες αποχωρήσεις προτιμούν την πρόσληψη Έλληνα τεχνικού ή ξένου αλλά γνώστη της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Στο αγωνιστικό μέρος, επισήμως παίκτης της Παναχαϊκής είναι από την Δευτέρα(12/09) ο Φερέιρα Ντε Σόουζα Μάρσιο. Ο βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για 55 λεπτά, δείχνοντας λίγες από τη αρετές του πλούσιου ταλέντου του. Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις οικονομικές του απολαβές να κυμαίνονται στα 60,000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK