Απογοητευμένοι οι Κέιν και Ντάιερ με την απόφαση για Τούχελ

Ο προπονητής που τους έφερε στο Μόναχο θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, μία απόφαση που πάρθηκε λόγω της άσχημης φετινής πορείας.

Bayern's Joshua Kimmich, from left, Leroy Sane, Eric Dier and Harry Kane react after the German Bundesliga soccer match between Bayer 04 Leverkusen and FC Bayern Munich at the BayArena in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Joshua Kimmich, from left, Leroy Sane, Eric Dier and Harry Kane react after the German Bundesliga soccer match between Bayer 04 Leverkusen and FC Bayern Munich at the BayArena in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπάγερν, πέρα από την κακή αγωνιστική εικόνα και την ως τώρα αποτυχία της να εκπληρώνει τους στόχους της, έχει να διαχειριστεί και τα άσχημα αποδυτήρια. Αρκετοί παίκτες είναι χαρούμενοι με την απόφαση απομάκρυνσης του Γερμανού κόουτς, όμως υπάρχει και αντίπαλο στρατόπεδο.

Οι νεοφερμένοι Χάρι Κέιν και Έρικ Ντάιερ πάτησαν το πόδι τους στο Μόναχο με τον Τούχελ να είναι εκείνος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη των συμφωνιών. Επομένως, εύλογα οι παίκτες αισθάνονται απομονωμένοι και απροστάτευτοι σε ένα κλίμα άσχημο, που όμοιο του τα τελευταία χρόνια στο Μόναχο δύσκολα μπορούμε να θυμηθούμε.

Αναμφίβολα, τα διχαστικά ρεύματα εντός ομάδας δεν βοηθούν και για αυτό οι δύο Άγγλοι είναι απογοητευμένοι. Μάλιστα ο Έρικ Ντάιερ έκανε δηλώσεις για την απόφαση της διοίκησης.

"Είναι απογοητευτικό, με έφερε εδώ πριν από λίγους μήνες..."

"Είχαμε μία καλή σχέση. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι κρίμα γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή, οπότε είναι στενάχωρο".

Η Μπάγερν βρίσκεται αυτή τη στιγμή 8 πόντους πίσω από την Λεβερκούζεν και έτσι το βάρος πέφτει κυρίως στον επαναληπτικό αγώνα του Champions League με την Λάτσιο σε μία αναμέτρηση ζωής ή θανάτου, ενώ παράλληλα η ομάδα "κτενίζει" την αγορά για τον επόμενο τεχνικό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αγκουέρο μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα, όλα ανοικτά με Ιντεπεντιέντε

Ο Ποτσετίνο απαντά σε θρύλο της Γιουνάιτεντ για τον χαρακτηρισμό "Οι χαμένοι του δισεκατομμυρίου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK