ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έγγραφη δέσμευση στη ΓΣ για Γουδή!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού φέρνει προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της 27ης Μαΐου, δεσμευτικό έγγραφο για το νέο γήπεδο του "τριφυλλιού". Οι αντιρρήσεις των συνεργατών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη συνάντηση της Τετάρτης με τον Δημήτρη Μπαλτάκο και όλα τα δεδομένα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έγγραφη δέσμευση στη ΓΣ για Γουδή!
giannakopoulos baltakos

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης (3/5) με την τριμελή ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκήρυξε απολογιστική Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 27 Μαΐου (6 μ.μ.) στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών νέου Δ.Σ. Ανοίγοντας επί της ουσίας το δρόμο προς τον διοικητικό ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ να μπει και να αναλάβει τα ηνία του Αθλητικού Ομίλου. Η δε διεξαγωγή των εκλογών που συμπεριλήφθηκε στην ημερήσια διάταξη, ικανοποίησε εν μέρει την πλευρά των συνεργατών του Γιαννακόπουλου, που ήθελαν να μην υπάρξουν καθυστερήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, αν κι όπως τονιζόταν, θα ήταν προτιμότερο η ημερομηνία της πρώτης Γ.Σ. να οριστεί στις 20 Μαΐου και η επαναληπτική στις 28/5 κι όχι στις 4/6. Αλλά σίγουρα το γεγονός ότι «μπήκε» το ζήτημα της εκλογικής διαδικασίας στη Γενική Συνέλευση, εκλήφθηκε «θετικά» απ’ την πλευρά της ομάδας εργασίας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ

Αυτό που έχει, εντούτοις, ιδιαίτερη σημασία είχε να κάνει με το πρώτο απ’ τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, το οποίο όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αφορά την «…έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στου Γουδή». Τι σημαίνει το συγκεκριμένο θέμα;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Contra.gr» η νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη, σκοπεύει να φέρει προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της 27Μαΐου (και στην επαναληπτική της 4Ιουνίου, εφόσον δεν υπάρξει απαρτία), ένα δεσμευτικό έγγραφο πάνω στο θέμα του νέου γηπέδου. Δηλαδή ένα έγγραφο, το οποίο θα δεσμεύει την οποιαδήποτε διοίκηση εκλεγεί, να μην παρεκκλίνει μελλοντικά απ’ την κατεύθυνση του πρότζεκτ του νέου γηπέδου και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στου Γουδή. Το οποίο όπως επισημαίνεται μάλιστα απ’ τη σημερινή διοίκηση του Α.Ο., αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για το μέλλον του Παναθηναϊκού…

ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

Η παραπάνω σκέψη μάλιστα, μεταφέρθηκε και προς τα μέλη της ομάδας εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (3/5) οι δύο πλευρές. Απ’ την πλευρά τους οι συνεργάτες του διοικητικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ εξέφρασαν τις έντονες αντιρρήσεις τους, επισημαίνοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει να μην υπάρξουν δεσμεύσεις πάνω στο θέμα του γηπέδου μέχρι να αναλάβει η νέα διοίκηση. Με τον δε Δημήτρη Μπαλτάκο να υπογραμμίζει απ’ την πλευρά του πως «…μα κι ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος έχει συνταχθεί επανειλημμένα με το θέμα του γηπέδου στου Γουδή». Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση επί του θέματος (και) απ’ την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στο ραντεβού του προέδρου του Ερασιτέχνη με την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τέθηκε επί τάπητος και το θέμα των υπόλοιπων οικονομικών στοιχείων που έχουν ζητηθεί απ’ τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ. Το πλήρες πακέτο δεν ήταν εφικτό να ετοιμαστεί ω; την Τετάρτη, λόγω φόρτου εργασίας, ωστόσο συμφωνήθηκε να προετοιμαστούν τα στοιχεία μέχρι την Παρασκευή (5/5), προκειμένου να τα παραλάβουν οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου. Από εκεί και πέρα, συζητήθηκε τόσο το θέμα του νέου γηπέδου στο Γουδή (και το ραντεβού που έκανε ο Δημήτρης Μπαλτάκος με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο), κι όπως αναφέραμε (και) το ζήτημα της διεξαγωγής εκλογών στον Ερασιτέχνη, ταυτόχρονα με την απολογιστική Γενική Συνέλευση, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 6 μ.μ. στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα είναι κατά σειρά: 1. Έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή,2. Λογοδοσία Δ.Σ., 3.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, 4. Έγκριση απολογισμού ληξάσης περιόδου, 5. Απαλλαγή της απερχόμενης Διοίκησης, 6. Παρουσίαση του σχεδιασμού από πλευράς των υποψηφίων σχετικά με την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών του Α.Ο., και 7. Διενέργεια Εκλογών.

Όπως γνωστοποιήθηκε επίσης «…δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς και όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους».

24MEDIA NETWORK