Αποκάλυψη για Μέσι: Του είχε γίνει πρόταση από Άρσεναλ μαζί με έναν άλλο μελλοντικό σταρ

Η ιστορία θα μπορούσε να είχε γραφτεί πολύ διαφορετικά σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του Αργεντινού.

FC Barcelona's Lionel Messi, from Argentina, gestures against Rayo Vallecano during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 15, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και θα παραμείνει για πάντα άρρηκτα συνυφασμένος με την Μπαρτσελόνα και η ομάδα με εκείνον. Ωστόσο, προέκυψε στο παρελθόν μία πρόταση που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον πρώην ατζέντη του παγκόσμιου πρωταθλητή, Φαμπιάν Σολντίνι, ο Μέσι "μπήκε στον πειρασμό" να αφήσει την Μπάρτσα για την Άρσεναλ το 2003.

Ο Σολντίνι θυμήθηκε την ημέρα που η Άρσεναλ είχε μόλις εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του 16χρονου μέσου Σεσκ Φάμπρεγκας από την Μπαρτσελόνα το 2003. Ο Φάμπρεγκας έγινε ο νεότερος παίκτης όλων των εποχών για τους "Κανονιέρηδες" σε ηλικία 16 ετών και έκανε 350 συμμετοχές με τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο.

Ωστόσο, η ομάδα της Premier League ήθελε επίσης να υπογράψει τον Μέσι από την περίφημη ακαδημία Μασία των "Μπλαουγκράνα".

"Ο Μέσι μπήκε στον πειρασμό να πάει στην Άρσεναλ, αλλά δεν πήγε", δήλωσε ο Σολντίνι.

"Θυμάμαι την ημέρα που ο Σεσκ Φάμπρεγας ζήτησε να φύγει. Στον Μέσι ζητήθηκε επίσης να φύγει, αλλά δεν ήθελε εν τέλει να το κάνει".

Ο Μέσι παρέμεινε και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Μπαρτσελόνα σε ηλικία 16 ετών και έκτοτε μπήκε το νερό στο αυλάκι...

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από 9 χρόνια σε ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή χάθηκε η μπάλα και εκείνος οδεύει προς premier League

Χάος στην Σαουδική Αραβία οπού παίκτης ρίχνει νερό σε φίλαθλο κι εκείνος απαντάει με μαστίγωμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK