Μετά από 9 χρόνια σε ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή εκείνος οδεύει προς premier League λόγω της άσχημης μετάλλαξης

Ο Γάλλος θέλει να θυμηθεί ξανά στιγμές αντίστοιχες με εκείνες του 2020, η τιμή του θα προσελκύσει, αλλά η αξία του θα πείσει.

Bayern's Kingsley Coman reacts as he is substituted during the group A Champions League soccer match between Manchester United and Bayern Munich at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Dec. 12, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League και να παλεύει να "σώσει" την χρονιά έχοντας σαν βασικό όπλο την βαριά φανέλα, ωστόσο συνολικά η ομάδα την φετινή σεζόν έχει χάσει σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά, όταν ένα καράβι βουλιάζει ορισμένοι θα το εγκαταλείψουν και αυτό αναμένεται να συμβεί με ένα πρόσωπο που είχε "ριζώσει" στην Βαυαρία.

Πρόκειται για τον Κομάν, ο οποίος μετά από 9 χρόνια παρουσίας στην Μπάγερν Μονάχου φέρεται να στοχεύει μία μεταγραφή του στην Premier League. Ο Γάλλος εξτρέμ έχει κερδίσει κυριολεκτικά τα πάντα με την μέχρι πρότινος ισόβια πρωταθλήτρια Γερμανίας και επιθυμεί να αλλάξει παραστάσεις μετά την απρόσμενη φετινή πτώση της ομάδας. Η καλύτερή του στιγμή στον σύλλογο ήταν το τέρμα του στον τελικό του Champions League το 2020 το οποίο στέρησε το τρόπαιο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο χρόνος συμμετοχής του Κομάν ήταν περιορισμένος φέτος, με τους τραυματισμούς να δυσχεραίνουν τις εμφανίσεις του, ειδικά από την αλλαγή του χρόνου. Έχει καταφέρει να πετύχει πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που αναδεικνύει τη φθίνουσα επίδρασή του στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόλα αυτά, εκείνος έχει εστιάσει σε Αγγλία, αλλά και Ισπανία όπου θα προσπαθήσει να επανέλθει δριμύτερος. O 27χρονος διαθέτει τρομερή ποιότητα και έκρηξη όταν είναι σε καλή φόρμα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Επομένως, τα 70 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Μπάγερν συνιστούν μία καλή περίπτωση για ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά στην γραμμή κρούσης.

Διαβάστε περισσότερα

Χάος στην Σαουδική Αραβία οπού παίκτης ρίχνει νερό σε φίλαθλο κι εκείνος απαντάει με μαστίγωμα

Τεν Χαχ: Έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και έχασε, αποδέχεται την μοίρα του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK