Αποκάλυψη: Ο Αντσελότι ήθελε διακαώς τον Χάρι Κέιν και η Ρεάλ αρνήθηκε, ο Πέρεθ έκανε κίνηση ματ με τεράστια διορατικότητα

Τα λευκά πιόνια του Πέρεθ έχουν βάλει τις βάσεις για ένα απολαυστικό ρουά ματ.

Tottenham's Harry Kane, left, and Real Madrid's Sergio Ramos challenge for the ball during the soccer Champions League group H match between Tottenham and Real Madrid in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Harry Kane, left, and Real Madrid's Sergio Ramos challenge for the ball during the soccer Champions League group H match between Tottenham and Real Madrid in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποδείξει πολλάκις την ικανότητά του να προβλέπει καταστάσεις, καθώς και να "διαβάζει" τα δεδομένα που ισχύουν στο σήμερα και να κινείται ανάλογα. Αυτές τις ικανότητες επιβεβαιώνει και μία αποκάλυψη σχετικά με τον Χάρι Κέιν και την επιθυμία του Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός βλέποντας τον Καρίμ Μπενζεμά να αποχωρεί αντιλαμβανόταν πως θα χρειαστεί να αντικατασταθεί επάξια και για αυτό το προηγούμενο καλοκαίρι έβαλε στην λίστα του το όνομα του Άγγλου επιθετικού, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Ο λόγος που πάρθηκε μία τέτοια απόφαση δεν είναι άλλος από τον Εμπαπέ. Μπορεί ο 30χρονος Κέιν να διανύει φέτος μία μαγική σεζόν με την Μπάγερν σε ατομικό επίπεδο, (42 τέρματα, 13 ασιστ) όμως ο Πέρεθ έκοψε αυτή την ιδέα διότι δεν ήθελε να εγκαταλείψει την περίπτωση του Γάλλου.

Η θέση του σέντερ φορ θυσιάστηκε για την μελλοντική μεταγραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή και με αν αναλογιστεί κανείς την πορεία της Ρεάλ φέτος, κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί. Οι "Μαδριλένοι" βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League έχοντας αποκλείσει την Σίτι, ο Μπέλινγχαμ επωμίστηκε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το σκοράρισμα και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να μετακομίσει στην Μαδρίτη το καλοκαίρι.

Σίγουρα η απόφαση αυτή εμπεριείχε ρίσκο, ωστόσο εν τέλει δεν το πλήρωσε η Ρεάλ. Με αυτή την κίνηση οι "Λος Μπλάνκος" ετοιμάζονται να διαμορφώσουν τρομακτικό ρόστερ, το οποίο έχοντας μικρό μέσο όρο ηλικίας θα μπορέσει να αποκτήσει συνοχή και να φοβερίζει δυνιτικά τους αντιπάλους με απαράλλαχτο τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα 5-10 χρόνια. Αυτό τουλάχιστον είναι το σχέδιο και να κρίνουμε με βάση τα έως τώρα δεδομένα, δεν αποκλείεται αυτό το όραμα του Πέρεθ να γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρότεινε τον εαυτό του στην Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε το ποσό που απαιτείται

Το μυθικό στατιστικό της θυμίζει βιντεοπαιχνίδι

News 24/7

24MEDIA NETWORK