Αποκάλυψη Σκόουλς: "Νέος προπονητής της Σίτι ο Γκουαρδιόλα"

Ο Πολ Σκόουλς με άρθρο στη βρετανική εφημερίδα "Independent" αποκαλύπτει πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν και θα αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Σίτι.

Αποκάλυψη Σκόουλς: "Νέος προπονητής της Σίτι ο Γκουαρδιόλα"

H μέτρια σεζόν που πραγματοποιεί η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στην ομάδα. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, υπάρχει ειλημμένη απόφαση από τους διοικούντες την ομάδα για απομάκρυνση του Μανουέλ Πελεγκρίνι από τον πάγκο των "πολιτών".

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε δυνατά το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ ως αντικαταστάτη του Χιλιανού τεχνικού, μετά την απόφαση του Γερμανού να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όμως, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, με άρθρου στον "Independent" αποκαλύπτει πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Σίτι.

"Όλες οι πληροφορίες που προέρχονται από το Μάντσεστερ αναφέρουν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα πάει στη Σίτι όταν το συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης περιόδου", ενώ αναφερόμενος στον Κλοπ τόνισε:

"Δεν υπάρχει υπάρχει καμία αμφιβολία από πλευράς μου πως θα είναι απόλυτα επιτυχημένος στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Το ερώτημα είναι σε ποια ομάδα θα πάει".

"Και οι δύο άνδρες έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία 6-7 χρόνια. Και οι δύο έχουν κερδίσει τα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ ο Γκουαρδιόλα έχει κατακτήσει και 2 Champions League με την Μπαρτσελόνα. Θα φέρουν νέο αέρα στην Premier League, καθώς έχουν σπουδαίες προσωπικότητες".

Τέλος, μίλησε για τους Βρετανούς προπονητές ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του για τον πρώην συμπαίκτη του, Ράιαν Γκιγκς:

"Δε νομίζω πως οι Βρετανοί προπονητές είναι ικανοί να επαναφέρουν τις αγγλικές ομάδες σε τελικούς Champions League ώστε να κερδίσουν διοργανώσεις ξανά. Δεν χαίρομαι που το λέω, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Ελπίζω πως στο μέλλον θα αλλάξουν τα πράγματα και έχω υψηλές προσδοκίες ότι ο φίλος μου, Ράιαν Γκιγκς, θα χειριστεί σωστά την ευκαιρία που του δίδεται να βρίσκεται δίπλα στον Λουίς Φαν Χάαλ".

Διαβάστε ακόμα:

Σκέφτεται εθνική Κατάρ ο Γκουαρδιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK