Αποκάλυψη-σοκ από σύζυγο παίκτη για αλύπητο ξύλο που έτρωγε για χρόνια!

Για χρόνια ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη εντός του σπιτιού της, όμως βρήκε το θάρρος να μιλήσει για αυτόν και να γίνει πρώτο θέμα στην "Equipe" σύζυγος ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ακόμα στην Ligue 1. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αποκάλυψη-σοκ από σύζυγο παίκτη για αλύπητο ξύλο που έτρωγε για χρόνια!

H Equipe της Δευτέρας (26/3) δεν κυκλοφόρησε με ένα συνηθισμένο πρωτοσέλιδο αλλά αντίθετα με ένα που συνιστά "γροθιά στο στομάχι". Και αυτό γιατί φιλοξενείται (όπως επίσης στις σελίδες 2 και 3 της εφημερίδας) η μαρτυρία μίας πρώην συζύγου παίκτη που αγωνίζεται ακόμα στην Ligue 1, η οποία τόλμησε να βγάλει στη φόρα τα πάνδεινα που τράβηξε στο πλευρό του άνδρα της τα δύο προηγούμενα χρόνια.

"Δεν ήταν απλά χαστούκια, αλλά μπουνιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού...", αναφέρει χαρακτηριστικά, με τα λόγια μάλιστα αυτά να επιλέγονται να φιλοξενηθούν στο πρωτοσέλιδο, με την "Miriam" (αυτό το όνομα επέλεξε για να διατηρήσει την ανωνυμία της) να δηλώνει με περίσσια ειλικρίνια πως "κινδύνεψα να πεθάνω".

Αποκάλυψη-σοκ από σύζυγο παίκτη για αλύπητο ξύλο που έτρωγε για χρόνια!

Όσο για την ταυτότητα του παίκτη, ούτε αυτή αποκαλύφθηκε, με την γυναίκα να τονίζει πάντως ότι "τον γνώρισα στην Αφρική όταν είχε έρθει να παίξει με την εθνική ομάδα της χώρας του".

Μεταξύ των άλλων αναφορών της, η γυναίκα κατήγγειλε πως έπεσε άπειρες φορές θύμα ενδοικογενειακής βίας που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει και στο νοσοκομείο, όπου ήταν αναγκασμένη να λέει ένα σωρό ψέματα για να μην παραδεχτεί πως χτυπήθηκε από τον (πρώην πλέον) άνδρα της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK