ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Όσκαρ Γκαρσία στο Contra.gr!

Η σύντομη επικοινωνία με τον Οσκαρ Γκαρσία μας έκανε σοφότερους. Πολλά μπορεί να μην είπε ο Καταλανός τεχνικός, μ' αυτά όμως που άφησε να εννοηθούν έγινε σαφές ότι εκεί που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο Ισπανός προπονητής για Ολυμπιακό και... Βαλβέρδε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Όσκαρ Γκαρσία στο Contra.gr!
FREDERIC CHAMBERT / PANORAMIC

Από τη στιγμή που το όνομά του "έπαιξε" δυνατά για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Οσκαρ Γκαρσία έγινε ο «νούμερο 1»... δημοσιογραφικός πόθος. Λογικό.

Καταφέραμε να τον εντοπίσουμε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Ισπανία όπου περνούσε τη μεγάλη γιορτή μαζί με τους δικούς του ανθρώπους. Προσεκτικός στις διατυπώσεις, είπε πολύ περισσότερα μ' αυτά που άφησε να εννοηθούν, παρά με τα λιγοστά και μετρημένα λόγια του.

Η περιέργεια είχε να κάνει κυρίως με το αν ίσχυε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του:

- κ. Γκαρσία καλησπέρα. Θα θέλαμε να μάθουμε αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό σας κι αν έχετε μιλήσει με κάποιον από τη διοίκηση του συλλόγου.

" Μελετώ προσεκτικά πολλές προτάσεις από διαφορετικές ομάδες, αλλά θα με συγχωρέσεις που δεν μπορώ να τις αναφέρω. Θέλω να έχω την κατανόησή σου σ' αυτό".

Όταν δε του μεταφέραμε ότι το όνομά του παίζει πρώτο θέμα πλέον στα ελληνικά ΜΜΕ ο Καταλανός θέλησε και πάλι να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα: " Το όνομά μου αύριο ή μεθαύριο μπορεί να βρίσκεται στα ΜΜΕ μίας άλλης χώρας και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πως έχουν προκύψει όλες αυτές οι πληροφορίες".

Η ατάκα στην επόμενη ερώτηση, που ήταν και η τελευταία, ανάβει πάντως φωτιές: "Έχετε μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το ενδεχόμενο να δουλέψετε στον Ολυμπιακό;"

"Δεν θα ήθελα να απαντήσω σ' αυτό, για λόγους σεβασμού".

Κάπου εκεί η επικοινωνία ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές. Λίγα είπε, πολλά καταλάβαμε... Αναμένεται και η συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK