Ο Κότνικ όρισε τη μοίρα της ισοπαλίας στη Ριζούπολη...

Με τον Ματίας Κότνικ αρνητικό και θετικό πρωταγωνιστή ταυτόχρονα, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 στη Ριζούπολη. Ο Σλοβένος πορτιέρε χαντάκωσε αλλά και έσωσε τους Νεοσμυρνιώτες.

SUPERLEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σπανίως ένας τερματοφύλακας μπορεί να έχει διπλό ρόλο, ήρωα και μοιραίου, σ' έναν αγώνα. Το ματς της Ριζούπολης μεταξύ των δύο ομάδων της προσφυγιάς ήταν ένα από αυτά καθώς ο Ματίας Κότνικ τα έκανε όλα!

Τι έκανε; Πρώτα στο 38' δεν βγήκε ποτέ στη μάλλον εύκολη εκτέλεση φάουλ και έδωσε την ευκαιρία στον Μπαρτολίνι να τον νικήσει από κοντά για το 1-0 (σε μία φάση πάντως για την οποία οι Νεοσμυρνιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ).

Στο 90' όμως (και σε δύο περιπτώσεις και πιο πριν) ο Σλοβένος πορτιέρο ήταν εκεί για να σταματήσει τον Κονέ ο οποίος είχε βγει μόνος του μέσα στην περιοχή και είχε σουτάρει ανενόχλητος. Στο μεσοδιάστημα, ο Πανιώνιος είχε ισοφαρίσει (στο 78') με το φάουλ του Μασούρα που βρήκε στο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του Τσόβιτς για το 1-1.

Η ιστορία γράφτηκε. Και η αλήθεια είναι ότι η τελική της ετυμηγορία δεν αφήνει παραπονούμενο κανέναν από τους δύο μονομάχους.

Οι συνθέσεις

Απόλλων: Τσόβιτς, Στάθης, Κούρος, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Ναδάλες, Κονέ, Καστιγέχος (84' Σιατραβάνης), Μενδρινός (80' Ντεβέσα), Αλμπάνης.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64' Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64' Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46' Γεσίλ), Ντουρμισάι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK