Αραούχο: "Θα ήθελα να συνεχίσω στην ΑΕΚ"

Αποκαλυπτικός ο Σέρχιο Αραούχο στην NOVA. Τόνισε πως αν ήταν στο χέρι του θα ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως η αγάπη που έχει βρει στην Ελλάδα και την Ένωση ήταν αυτό που του έλειπε.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
araujo gioxanson EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Εγώ παίζω όπου αισθάνομαι ευτυχισμένος και μπορώ να πω ότι σήμερα αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όλους. Απ' αυτόν που καθαρίζει μέχρι τον πρόεδρο. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Το αν θα μείνω ή όχι θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο (της ΑΕΚ) και τον πρόεδρο της ομάδας που ανήκω. Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση δε μπορώ να μπω. Όσο και να το θέλω είναι δύσκολο. Θέλω όμως να πω ότι αν θα μπορέσω να διαλέξω, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ".

Η τελευταία φράση του Αραούχο ενδεχομένως να παίξει ρόλο τη στιγμή των διαπραγματεύσεων. προς το παρόν δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του στη χώρα μας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και λόγω της αγάπης που μου δείχνει ο κόσμος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόση αγάπη που έχω πάρει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνω στην ΑΕΚ. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να με επηρεάσει. Είτε παίζω, είτε όχι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πρώτος μας στόχος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο αγώνας του Σαββάτου".

Ο Σέρχιο Αραούχο αναφέρθηκε και στη Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στην οποία η ΑΕΚ καλείται να πάρει για πρώτη φορά τη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ σε αγώνα προταθλήματος απ’ τον προηγούμενο Οκτώβριο:

"Αν και δεν έχω συμμετάσχει σε εκτός έδρας παιχνίδια ξέρω ότι είναι δύσκολο για την ομάδα να πάρει τη νίκη. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να χαρούμε και το ρεπό που έχουμε λόγω της διακοπής".