Άρχισαν τα όργανα στην Ρεάλ! Ανταλλαγή Κριστιάνο με...

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει από το καταστροφικό σενάριο να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη περίοδο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει τη μεγάλη... έξοδο του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι! Ποιος θα τον αντικαταστήσει στην... βιτρίνα.

Άρχισαν τα όργανα στην Ρεάλ! Ανταλλαγή Κριστιάνο με...
cristiano ronaldo

"Βυθιζόμαστε", είπε για δεύτερη φορά φέτος ο Μαρσέλο μετά τη νέα ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Βιγιαρεάλ με 1-0. Ήταν μάλιστα το πρώτο διπλό στην ιστορία των "υποβρυχίων" στην ιστορική έδρα της "βασίλισσας".

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ είναι κακό με τους παίκτες να μην έχουν καν το κουράγιο να... αλληλοκατηγορηθούν, όπως συνέβη πριν λίγους μήνες όπου είχαν χωριστοί σε "φίλους Ράμος" - "φίλους Κριστιάνο".

Πλέον ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, καλείται να πάρει ιστορικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, με σκοπό να την επαναφέρει όχι απλά στην κορυφή, αλλά να την κάνει ξανά ανταγωνιστική!

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "SER" ο Πέρεθ έχει καταλήξει στην πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα ήδη επεξεργάζεται το σχέδιο ανταλλαγής του Πορτογάλου με τον... Νεϊμάρ συν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το όνομα του Βραζιλιάνου ακούγεται εδώ και αρκετές ημέρες για την Ρεάλ Μαδρίτης και η όλη ιστορία θυμίζει εκείνη στο τέλος της περσινής περιόδου, όταν ο Νεϊμάρ... δούλευε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα με... άκομψο τρόπο.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος άσος είχε αφήσει αιχμές κατά του Πέρεθ για τις... μυστικές συναντήσεις του δεύτερου για τον Νεϊμάρ, οπότε η μεταγραφή μοιάζει σαν δρομολογημένη από καιρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK