Αρχίζει τα ραντεβού ο Νταμπίζας

Από τη Δευτέρα το μεσημέρι και μετά την συνάντηση των Αλαφούζου, Νταμπίζα, Αναστασίου άρχισε και επίσημα να τρέχει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Αρχίζει τα ραντεβού ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ήδη έχει κάνει τα πλάνα του, έχει βρει παίκτες που τον ενδιαφέρουν για τις θέσεις που απασχολούν τους πράσινους αλλά παράλληλα είναι ανοιχτός και σε νέες προτάσεις.

Για αυτό και το τηλέφωνο του έχει πάρει φωτιά ενώ από την Τετάρτη κιόλας θα αρχίσει και τα ραντεβού με ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους γιατί στον σχεδιασμό δεν τρέχουν μόνο οι μεταγραφές αλλά και οι εξελίξεις με παίκτες που ενδεχομένως θα δοθούν δανεικοί ή θα λύσουν τα συμβόλαια τους.

Μεταξύ των ραντεβού που θα έχει ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να τα πει και με τους εκπροσώπους νεαρών ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού που είναι επαγγελματίες όπως ο Αναστασόπουλος, ο Μουζακίτης ίσως και κάποιοι άλλοι με τις δυο πλευρές να συζητάνε για την συνέχεια της συνεργασίας τους και το καθεστώς της.

Δεν αποκλείεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να ενημερώσει τους δυο παίκτες ότι πρόθεση της ομάδας είναι να δοθούν δανεικοί έτσι ώστε αυτοί να έχουν τον χρόνο να βρουν σύλλογο της αρεσκείας τους. Αλλά πριν γίνει η συνάντηση των δυο πλευρών μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK