Αργεί κι άλλο η επιστροφή Τζιόλη

Γιατί ο διεθνής μέσος δεν επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, παρόλο που οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι καθαρές.

Αργεί κι άλλο η επιστροφή Τζιόλη
INTIME

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει λείψει αρκετά από τον ΠΑΟΚ, από τον αγώνα με την Ξάνθη στις 7 Δεκεμβρίου, και μετά. Ο διεθνής μέσος από εκείνο το ματς και έπειτα δεν έχει εμφανιστεί σε αγωνιστική υποχρέωση του Δικεφάλου, "αφαιρώντας" από τα χέρια του Αναστασιάδη το πιο πολύτιμο "εργαλείο" του.

Μάλιστα, η επιστροφή του έμπειρου παίκτη στα γήπεδα αναμένεται να καθυστερήσει κι άλλο, αφού παρόλο που οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι καθαρές και δείχνουν ότι ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ο ίδιος πονάει ακόμη.

Ο Τζιόλης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις, παρά το γεγονός ότι του είχε δοθεί σεβαστός χρόνος αποθεραπείας και του έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, που δεν έδειξε ότι υπάρχει ανάγκη για να μπει στο χειρουργείο.

Ετσι, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι, απλώς, από εδώ και πέρα χρειάζεται κι άλλο χρόνο, προκειμένου να ξεπεράσει τους πόνους και να αρχίσει να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. Αυτό, πάντως, δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς πότε θα συμβεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK