Αργεντινή: Ο Σκαλόνι "έκανε νερά" αλλά τελικά άκουσε την παρεά του Μέσι

Στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του Copa America θα παραμείνει ο Λιονέλ Σκαλόνι σύμφωνα μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της αλμπισελέστε.

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι "έκανε νερά" αλλά τελικά άκουσε την παρεά του Μέσι
Ο Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής AP

Σαν βόμβα είχε ηχήσει στους οπαδούς της εθνικής Αργεντινής η δήλωση του Λιονέλ Σκαλόνι μετά από το μεγάλο διπλό κόντρα στη Βραζιλία στο Μαρακανά πως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας καθώς η πίεση είναι μεγάλη.

Τελικά, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αργεντίνος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια και συμφώνησαν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το Copa America.

Θυμίζουμε, πως ο Σκαλόνι βρίσκεται στον πάγκο της Αργεντινής από το καλοκαίρι του 2018 και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του 2026 μετά δηλαδή από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ που θα λάβει χώρα σε Αμερική, Μεξικό και Καναδά.

Πάντως, πλην του Τάπια, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίεσε τον Σκαλόνι να μην παραιτηθεί από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, τις ενέργειές τους έκαναν και οι παίκτες της αλμπισελέστε καθώς έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντίνο προπονητή και το έργο του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μεγάλωσε την τροπαιοθήκη του με στατιστικά άνευ προηγουμένου

Δεν αστειεύεται η Μπάγερν: Πιέζει για την απόκτηση άσου της Παρί

Messi effect: Ο Λίο πάει Λος Άντζελες σε ένα μήνα και τα εισιτήρια έκαναν φτερά μέσα σε 6 λεπτά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK