Αργεντίνικους μπελάδες αντιμετωπίζει η Κορίνθιανς

Αργεντίνικους μπελάδες αντιμετωπίζει η Κορίνθιανς
Σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές του πρωταθλήματος Βραζιλίας η Κορίνθιανς αντιμετωπίζει δύο σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με τον Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την συνέχεια του πρωταθλήματος και το άλλο με τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας του Τέβες.

Στο θέμα του Αργεντίνου μέσου η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε: " Υπάρχει η υποψία ότι ο Μασεράνο έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στο αριστερό πόδι και θα υποβληθεί σε εξετάσεις" δήλωσε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του βραζιλιάνικου συλλόγου, Φλάβιο Φαλόπα. Ο πρώην παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ θα υποβληθεί την Τετάρτη σε εξετάσεις και τότε θα ανακοινωθεί επισήμως και ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα. Υπενθυμίζεται ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μασεράνο, του οποίου η καριέρα στην Κορίνθιανς ίσωςνα έληξε άδοξα.

Oσον αφορά τον Τέβες, ο δεξιοτέχνης επιθετικός έκανε το θαύμα του. Λίγο μετά την λήξη του αγώνα πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Παραναένσε παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου με φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοίκηση του συλλόγου, με τον πρόεδρο της, Αντρες Σάντσες, να δηλώνει: "Ο Τέβες θα υποχρεωθεί να επιστρέψει το 20% του μηνιαίου μισθού του, ο οποίος είναι 100.000 δολάρια (81.403 ευρώ)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK