Αρης: Για νίκη στον Κορυδαλλό

Αρης: Για νίκη στον Κορυδαλλό
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί η προετοιμασία της ομάδας του Αρη, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. Ο τεχνικός των «κίτρινων» μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης στην Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε την αποστολή που έφτασε το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτή αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες : Δέλλιος, Λαμπάκης, Μπράγκα, Καραλιόπουλος, Κατσιαρός, Μόρις, Κυζερίδης, Ν.Παπαδόπουλος, Κνόπερ, Πασσαλής, Επαλέ, Μαλλούς, Κούσας, Σίμιτς, Καζαντζής, Νίρεν, Μπασίρ, Σκέντζος, Καμπάνταης.

Σκέντζος ο Αντι-Κολτσίδας

Απών από το παιχνίδι του Σαββάτου, θα είναι ο Γιώργος Κολτσίδας που συμπλήρωσε κάρτες στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, με τον ΠΑΟΚ. Ετσι, ο Γιώργος Φοιρός, προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Ανδρέα Σκέντζου, που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό, αφού φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Να σημειώσουμε πως είναι αρκετά πιθανό, να υπάρξει πρόβλημα με το Σαλαχεντίν Μπασίρ, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του για προοληπτικούς λόγους, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει τον τελευταίο καιρό. Αν προκύψει κάτι και ο Μαροκινός δεν μπορέσει να αγωνιστεί, την θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα, ο Μερκούρης Καραλιόπουλος.

Πληρώθηκαν οι επιταγές για το Ρύσιο , αγωγή ο Ιρανίλντο

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έβαλε ξανά το χέρι στην τσέπη. Αυτή την φορά, αιτία ήταν ο κίνδυνος εκποίησης των εγκαταστάσεων του Αρη, στο Νέο Ρύσιο, αφού είχε βγει δικαστική απόφαση για τον πλειστηριασμό τους. Να σημειώσουμε, πως ο κ. Κοντομηνάς πλήρωσε επιταγές 470.000 ευρώ και έτσι τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, ένας παλιός γνώριμος της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Βραζιλιάνο Ιρανίλντο, κατάθεσε μέσω του εκπροσώπου του Γιάννη Κόντη, ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΠΑΕ Αρης. Ο Ιρανίλντο, θέλοντας να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται, ζητά να εκποιηθούν τα περουσιακά στοιχεία της ομάδας και να μπλοκαριστούν τα έσοδα στα ταμεία της από τρίτους.

Πρόστιμο για τα επεισόδια στο ντέρμπι

Με πρόστιμο 14.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Αρης, από τον αθλητικό δικαστή, για τα επεισόδια των οπαδών της στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο του βορρά» την περασμένη Κυριακή. Να τονίσουμε πάντως, πως ο αθλητικός δικαστής δεν εξάντλησε την αυστηρότητά του και η ποινή των «κίτρινων» περιορίστηκε σε χρηματικό πρόστιμο και όχι σε αποκλεισμό της έδρας τους όπως είχε ακουστεί αρχικά.
Τέλος, σημαντική θα είναι η παρουσία του κόσμου της ομάδας στον Κορυδαλλό, αφού η διοίκηση των «κίτρινων» ζήτησε 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου.