Αρης: Η προσπάθεια μετράει...

Αν και προσπάθησαν, τελικά δεν τα κατάφεραν οι περίπου 1.000 φίλαθλοι του Αρη να συναντηθούν με τον Υπουργό Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος πραγματοποιούσε πολιτική ομιλία την Κυριακή έξω από το "Ιβανώφειο". Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους "κιτρινόμαυρους" να πλησιάσουν και να μιλήσουν με τον κ.Τσοχατζόπουλο για τα προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο

Αρης: Η προσπάθεια μετράει...
Δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί άνδρες που μέχρι σήμερα δέχτηκαν να συναντηθούν με τους φίλους του Αρη προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματα του συλλόγου. Μεταξύ αυτών δεν είναι ο κ. Τσοχατζόπουλος, που το μεσημέρι της Κυριακής είχε προγραμματίσει ομιλία στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης.

Περίπου 1000 οργανωμένοι και όχι μόνο φίλοι των «κίτρινων» βρέθηκαν στο γήπεδο και επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτό για νε εκφράσουν προς τους παρευρισκόμενους αλλά και τον κ. Τσοχατζόπουλο τα προβλήματα του συλλόγου τους, όμως η είσοδος δεν τους επετράπη αφού ισχυρές ομάδες της αστυνομίας και των ματ έσπευσαν να φράξουν την είσοδο στο χώρο της ομιλίας.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε μια αναταραχή χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να δημιουργηθούν επεισόδια. Στη συνέχεια οι φίλοι του Αρη αποχώρησαν με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως πολλοί από τους φίλαθλους των «κίτρινων» είχαν στα χέρια τους προσκλήσεις για την ομιλία του Υπουργού και πάλι όμως δεν τους επετράπη να εισέλθουν στο χώρο.

Πάντως το βράδυ της Κυριακής οι ανθρώπους της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του συλλόγου συναντήθηκαν με τον Υπουργό Ανάπτυξης και του εξέθεσαν τα προβλήματα του συλλόγου. Ο κ. Τσοχατζόπουλος από την πλευρά του υποσχέθηκε πως θα κοιτάξει το θέμα και θα τοποθετηθεί επ' αυτού.

Στο μεταξύ το βράδυ του Σαββάτου τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Αρη συναντήθηκαν με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Το παρόν εκ μέρους των «κίτρινων» έδωσαν οι Ματθαίου, Σκόρδας, Στ. Καραμανλής, ο Γιάννης Σαουρίδης εκπροσωπώντας τον SUPER-3, αλλά και ο Γιάννης Ιωαννίδης που θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Θεσσαλονίκη, στις 7 Μαρτίου.







News 24/7

24MEDIA NETWORK