Aρης: Παράδοση και παρελθόν

Την νίκη που θα του επιτρέψει να ανασάνει καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, θέλει ο Γιάννης Μιχαλήτσος στον αγώνα του Αρη με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" κρίνει ως θετική την απουσία των φίλων του Ομίλου από τις κερκίδες και ελπίζει οι παίκτες του να μην επηρεαστούν από την παρουσία του Γιώργου Φοιρού στον αντίπαλο πάγκο. Τέλος, στην συνέντευξη τύπου, έκανε λόγο για την θετική παράδοση της ομάδας του στο Ηράκλειο, αλλά και τους νέους παίκτες του συλλόγου

Aρης: Παράδοση και παρελθόν
Με την παράδοση στο πλάι του και το γήπεδο άδειο από φίλους του ΟΦΗ, ο Αρης εκδράμει στην Κρήτη για να τεθεί αντιμέτωπος με την τοπική ομάδα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε την Πέμπτη στους εκπροσώπους του τύπου και στην αρχή έκανε λόγο και για την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ξάνθη και την παρουσία του Γιώργου Φοιρού στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου.

"Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε καλύτερη συνέχεια στο Πρωτάθλημα. Χρειάζεται να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι κάναμε στον αγώνα με την Ξάνθη, στο οποίο αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του αντιπάλου. Ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τον κίνδυνο που διατρέχει η ομάδα και θα παλέψουν δυνατά μέσα στο γήπεδο", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων.

Εν συνεχεία έκανε νύξη, τόσο για την απουσία των οπαδών του ΟΦΗ από τις κερκίδες, όσο και στην παρουσία του Γιώργου Φοιρού στον αντίπαλο πάγκο, αφού είναι γνωστή η σχέση του έμπειρου τεχνικού με τους "κιτρινόμαυρους".

"Δεν μας απασχολεί αυτό το γεγονός. Το παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Αρη και τον ΟΦΗ και όχι μεταξύ προσώπων. Είναι σημαντικό επίσης το ότι ο ΟΦΗ δεν θα έχει στον αγώνα τη στήριξη των φιλάθλων του (σ.σ. το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των Κρητικών)". Η παράδοση του Αρη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ είναι ευνοϊκή, ωστόσο όπως εξήγησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος: " Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δε στεκόμαστε στις παραδόσεις. Πρέπει να παίξουμε καλά για να φτάσουμε το Σάββατο σε βαθμό ή βαθμούς".

Ο τεχνικός του Αρη μίλησε και για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

"Τα οικονομικά της ομάδας δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε έτοιμους παίκτες για να βασιστούμε έτσι στα σίγουρα. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι άχρηστοι. Οι τρεις από αυτούς προέρχονται από τα σπλάχνα του Αρη και ήρθαν χωρίς όρους και οι δύο ξένοι ήρθαν μέσω του φίλου μου του κ. Μόκαλη για δοκιμή μέχρι το καλοκαίρι χωρίς χρήματα. Ο μόνος που πήρε λίγα χρήματα μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Μαρικά, ο οποίος ήρθε με περγαμηνές και από τεχνικής πλευράς το επίπεδο του είναι περισσότερο ανεβασμένο από τους υπόλοιπους. Με δύο προπονήσεις, βέβαια, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιο φιλικό δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα για τα νέα παιδιά. Ακόμη και αν έρθουν οι κάρτες τους θα είναι δύσκολο να εμπιστευτώ τους ξένους που ακόμη δεν γνωρίζουν τη γλώσσα. Ισως να είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK