Άρνε Σλοτ, Λίβερπουλ: Ο πιο ακριβός Ολλανδός προπονητής

Η Λίβερπουλ αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει δικό της τον Άρνε Σλοτ από την Φέγενορντ. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Άρνε Σλοτ, Λίβερπουλ: Ο πιο ακριβός Ολλανδός προπονητής
Ο Άρνε Σλοτ AP

Ο Άρνε Σλοτ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Λίβερπουλ για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος έχει ήδη μιλήσει θετικά για τη συγκεκριμένη κίνηση. Οι Κόκκινοι τα έχουν βρει σε όλα με την Φέγενορντ και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ απομένουν τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί το deal.

Η Λίβερπουλ, μάλιστα, για να κάνει δικό της τον 45χρονο προπονητή θα πληρώσει καλά την ομάδα του γεγονός που θα μετατρέψει τον Σλοτ στον πιο ακριβό Ολλανδό τεχνικό. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν πληρωθεί 13-15 εκατ. ευρώ για άλλον συμπατριώτη του νέου head coach της Λίβερπουλ.

Όσον αφορά στις προσωπικές αποδοχές του Σλοτ και το ακριβές ποσό που θα πληρωθεί στην Φέγενορντ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση το ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης είναι ότι η Λίβερπουλ βρήκε προπονητή και έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τη μετά-Κλοπ εποχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK