Αρνείται τις κατηγορίες περί ρατσισμού ο Γκροσκρέουτζ

Για ρατσιστική επίθεση κατά του Τζέραλντ Ασαμόα κατηγορείται ο Κέβιν Γκροσκρέουτζ μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Γκρόιτερ Φιρτ για το DFB Pokal.

Αρνείται τις κατηγορίες περί ρατσισμού ο Γκροσκρέουτζ

Σύμφωνα με τον συμπαίκτη του Ασαμόα, Μέρτζιμ Μαβράι, οι δύο παίκτες είχαν έντονη λογομαχία πριν ο Γερμανοαλβανός παίκτης της Γκρόιτερ τους χωρίσει.

''Ο Γκροσκρέουτζ έβριζε τον Ασαμόα για το χρώμα του δέρματος του. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο'', τόνισε ο Μαβράι με τη λήξη του αγώνα.

Μιλώντας στην "Bild" ο Γκροσκρέουτζ, έσπευσε να αρνηθεί τις κατηγορίες που του απέδωσαν οι αντίπαλοι του λέγοντας: ''Δεν είναι αλήθεια ότι έβρισα τον Τζέραλντ Ασαμόα. Αυτό είναι απλά λάθος. Όποιος με γνωρίζει ξέρει πως δεν θα έκανα κάτι τέτοιο''.

Από την άλλη, ο 33χρονος Ασαμόα αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός στο "Sky": ''Δεν χρειάζεται να πω πολλά γι' αυτόν τον τύπο, δεν αξίζει τον κόπο καν να μιλάμε γι' αυτόν''.

Ο Γκροσκρέουτζ στο παρελθόν είχε σχολιάσει αρνητικά τους παίκτες της Σάλκε, λέγοντας πως δεν έχουν τη δύναμη να παλέψουν για τη διεκδίκηση του τίτλου και αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον Μάικ Μπούσκενς, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα των "βασιλικών μπλε".

''Είναι κρίμα. Για μένα αυτό ήταν ενοχλητικό. Είναι γνωστός γι' αυτό, αλλά δεν νοιάζεται. Είναι λυπηρό, γιατί όχι μόνο μετά από ήττα πρέπει να δείχνεις σεβασμό, αλλά και μετά από νίκη", ήταν τα λόγια του τεχνικού της Γκρόιτερ Φιρτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK