Aρνήθηκαν μείωση και έφυγαν Λίλα και Βίλα

Πολλοί απόρησαν από την κίνηση αποχαιρετισμού από τους Βίλα και Λίλα στο facebook. Η απάντηση είναι απλή. Φεύγουν γιατί τους προτάθηκε μείωση την οποία και αρνήθηκαν.

Aρνήθηκαν μείωση και έφυγαν Λίλα και Βίλα

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έκρινε ότι τα συμβόλαια των δύο Αλβανών (τα οποία δεν είχαν υπογραφεί ακόμα) ήταν υπέρογκα και τους κάλεσε να κάνουν μία μικρή μείωση. Οι παίκτες αρνήθηκαν (υποστήριξαν ότι έχουν καλύτερες προτάσεις) και έως εκ τούτου προέκυψε διαζύγιο (κοινή συναινέσει).

Πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ αλλάζει κατά πολύ αφού πρέπει να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης ακόμα. Θυμίζουμε ότι οι Ηπειρώτες δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση.

Για το θέμα ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τα εξής

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αndi Lila και Emilian Vila.

Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη χωρίς τελικά να επέλθη συμφωνία ώστε να προχωρήσουν, στην ανανέωση της συνεργασίας τους (που λήγει στις 30-6-2014) με την ομάδα , για την νέα περίοδο, εφόσον έχουν οικονομικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που είναι εξαιρετικά συμφέρουσες γι αυτούς και ο ομάδα μας δεν είναι δυνατόν να ανταγωνισθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους και εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

*Διευκρινίζεται ότι με τους δυο ποδοσφαιριστές υπήρχε μια καταρχήν προφορική συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί με την υπογραφή συμβολαίων.

Διαβάστε ακόμη

Αποχώρηση Λίλα και Βίλα μέσω facebook

News 24/7

24MEDIA NETWORK