Αρντά Γκιουλέρ: Η Νάπολι "τρελάθηκε" και θέλει τον 17χρονο Τούρκο... Κβαρατσχέλια

Ιταλικά και τουρκικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν πάρει την απόφαση να φέρουν στην ομάδα τους το "φαινόμενο" από την Τουρκία, Αρντά Γκιουλέρ που έχει γεννηθεί το 2005 και κάνει παπάδες με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Fenerbahce's Arda Guler celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League group B soccer match between Dynamo Kyiv and Fenerbahce at the Marszaek Pisudski Stadium in Krakow, Poland, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Piotr Hawalej)
Ο Αρντά Γκιουλέρ είναι το next big thing της Τουρκίας AP PHOTO/PIOTR HAWALEJ

Η Νάπολι μοιάζει αποφασισμένη να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια κάτι που προκύπτει από τις μεταγραφικές της βλέψεις. Οι Ναπολιτάνοι πέτυχαν το λαχείο με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ενέταξαν στον Γεωργιανό στις τάξεις τους (σ.σ. για μόλις 10.000.000 ευρώ) όταν όλοι οι υπόλοιποι τον αγνοούσαν και πλέον ο 21χρονος ποδοσφαιριστής κοστίζει 100.000.000 ευρώ και βάλε.

Κοιτώντας την επόμενη μέρα οι άνθρωποι της Νάπολι φέρονται να έχουν μπει στο κυνήγι ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που "οργιάζει" στο τουρκικό πρωτάθλημα και δεν είναι άλλος από τον ανερχόμενο σταρ της Φενέρμπαχτσε και της εθνικής Τουρκίας, Αρντά Γκιουλέρ.

Ο Γκιουλέρ είναι γεννημένος το 2005, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έξω δεξιά, και στα 17 του χρόνια κάνει πράγματα και θαύματα στη γειτονική μας χώρα. Έχει αγωνιστεί φέτος σε 12 ματς σκοράροντας 3 φορές, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Ο πιτσιρικάς Γκιουλέρ έχει περάσει στο διεθνές ποδόσφαιρο ως "φαινόμενο" κι αν ισχύει πως η Νάπολι τον έχει βάλει στο στόχαστρο ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

Νάπολι και Φενερμπαχτσέ έχουν συνεργαστεί ξανά σε μεταγραφή ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ελμάς ο οποίος το 2019 με 17.000.000 ευρώ μετακόμισε από την Τουρκία στην Ιταλία και τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Διαβάστε περισσότερα

Ζλάταν: Έχουμε "μπιφ", ο Γκουαρντιόλα απάντησε με απόλυτη ειρωνεία στα περί εγωισμού και Χάλαντ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Έκπληξη! Κάνει δικό της κορυφαίο ταλέντο που ήθελαν όλοι

Κβαρατσχέλια: Η σακούλα στον Αλεξάντερ Άρνολντ με κορυφαία λήψη από την κερκίδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK