Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Έχουμε "μπιφ", ο Γκουαρντιόλα απάντησε με απόλυτη ειρωνεία στα περί εγωισμού και Χάλαντ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε στην αμφιβολία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σχετικά με την εξέλιξη του Έρλινγκ Χάλαντ και μάλιστα ήταν απίστευτα ειρωνικός.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μέσω συνέντευξής του στο Canal+ είχε πει πως αμφιβάλει εάν ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα εξελίξει τον Έρλινγκ Χάλαντ. Σημείωσε ο Σουηδούς πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Καταλανός προπονητής να ισορροπήσει τα πράγματα με τον εγωισμό του.

Μερικές ημέρες αργότερα ο Πεπ απάντησε. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ήταν εξαιρετικά ειρωνικός απέναντι στον πρώην παίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Γκουαρντιόλα είπε με τρόπο πως ο Ζλάταν έχει απόλυτο δίκιο!

"Είναι 100% σωστός. Σε αυτό το κλαμπ το εγώ μου είναι πάνω από όλα. Δεν είμαι χαρούμενος όταν ο Έρλινγκ Χάλαντ σκοράρει τρία γκολ. Ζηλεύω πάρα πολύ..." ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα και τώρα μένει να δούμε εάν ο Ζλάταν θα μπει στη διαδικασία να δώσει κάποια απάντηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα, το δίδυμο Πεπ - Ζλάταν είχε βρεθεί από κοινού στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο "Ιμπρα" δεν έπιασε στην Μπάρτσα κι από τότε μέχρι σήμερα κατηγορεί τον Καταλανό προπονητή για τη μεταξύ τους αποτυχημένη συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Στο πόδι όλη η Νάπολι και βρέθηκε το αμαξάκι του Γεωργιανού

Ζοζέ Μουρίνιο: Ένα απίστευτο στατιστικό που τον κυνηγάει χρόνια και δεν έχει προσέξει κανείς

Ο Πικέ χαρίζει στην Μπαρτσελόνα ασύλληπτο ποσό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK